Counter Strike

Mit szólnátok a nemzeti színű ládákhoz és skinekhez a CS:GO-ban?


Miért nincsenek az országok zászlóival, avagy az országra jellemző motívumokkal díszített skinek? Az USA Case garantált siker lenne!

Skinekből már a legkülönbözőbb elborult ötletek is bekerülnek a játékba, ez tény. A lényeg hogy tetszetős, figyelemfelkeltő legyen és a játékosok ott akarják tudni minden körben a kezükben.

De mi lenne, ha másféle motivációra építő skinek is megjelennének? Mondjuk a származásra és a hazaszeretetre.

A CS:GO meccseken a nemzeti öntudat mindig erősen jelen van. A játékosok beleírják a nevükbe, kiteszik TAG-ként, vagy a képnek zászlót használnak. A profik pedig zászlóval vonulnak pályára a meccsek előtt, szóval mindenki büszke arra, honnan is jött.

Miért ne lehetne ezt a skinekkel is kimutatni?

Forrás: Steam

Akár az országok százlóit megjelenítő skinek is jöhetnének, tematikus ládákban. Az USA Case garantáltan jól fogyna, de a legnagyobbat a frissen behúzótt kínai piaccal és a China Case-szel lehetne tarolni.

Vagy lehetne simán Flag Case, és akkor minden fegyveren más-más zászló lenne, a népszerűbbek lennének a ritkábbak, ahogy a Valve-ot ismerjük.

Forrás: Steam

De jöhetne egy nemzetekre jellemző mintákkal támadó láda is, milyen jól mutatna például egy kalocsai minta azon az AWP-n!

Forrás: Steam

Vagy az egyre bővülő afrikai közösségnek egy ottani hangulatot idéző, törzsi mintázat?

Forrás: Steam

Ti mit szólnátok, ha játék közben ilyen skineket is használhatnátok?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva