Counter Strike

Ezt a smoke hibát még sosem láttuk, elképzelni se tudjuk mi okozta


Edward úgy dobta el a gránátot, hogy szinte mögé esett a gránát. Annyira hihetetlen volt az eset, hogy megállt és benézett maga mögé, mi történt.

Egyelőre csak találgatások vannak az új smoke hiba kapcsán, senki nem tudja pontosan mi okozza a jelenséget.

A dolog kapcsán természetesen megmozdult a közösség, mindenki próbálja megfejteni, mit láttunk. A szokásos “mindenki nagyon okos” effektus viszont most sehol sincs, ezt tényleg csak találgatják az emberek!

A fenti kommentelő bár látott más hasonlót, fogalma sincs róla mi okozta. A modell és a gránát mintha nem lennének szinkronban, és önmagának dobná a füstöt.

Elképzelhető tehát, hogy valami szinkronizációs hiba miatt saját magunknak is neki tudjuk dobni a gránátot? De akkor miért nem sebződött semennyit Edward?

Ugyanezt a vonalat boncolgatja a következő komment is, egy adott pillanatban történő lagra hivatkozva. A gránát megakad, hátrébb kerül, a modell pedig fut előre, így bár nem látszik, de külön válik a modell és a gránátot dobó kéz. És nem csak külön válik, de a kéz benne a gránáttal le is marad picit.

Mivel a modell akadálytalanul halad előre, a pálya textúrája nem lehet hibás, mert amiben egy gránát megakad, ott a modellnek is bele kellene ütköznie akkor valamibe.

De ha tényleg szinkronizálási probléma okozza, akkor felmerül a kérdés, miért? A szerver akad be, vagy a pályával van a gond?

Reméljük nem találkoztok hasonlóval, főleg nem egy fontos gránát dobásakor!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva