Overwatch

Kaplan: több kedvelt Overwatch játékmód is vissza fog térni


Sokan már most siratják a Deathmatch-t, de Jeff Kaplan igyekezett megnyugtatni mindenkit.

Ha valaki egy kis lazításra, illetve a megszokottól eltérő mókázásra vágyik, akkor az Overwatch Arcade játékmódjai tökéletes kikapcsolódást nyújtanak. Nagy átka azonban a rendszernek, hogy mivel csak öt hely van, ezért folyamatosan rotálódnak a különféle meccstípusok.

Ennek köszönhető, hogy a pár hónapja bekerült Team Deathmatch nemrégiben pihenőre vonult, így a kötetlen lövöldözés szerelmesei szomorúan konstatálhatták, hogy kedvenc játékmódjaik immáron nem elérhetőek.

A fejlesztést vezénylő Jeff Kaplan nemrégiben a hivatalos fórumon igyekezett megnyugtatni mindenkit: a játékmódok visszatérnek még. Sőt, dolgoznak egy újításon is, ami enyhítheti majd a várakozás fájdalmát.

“Dolgozunk néhány változtatáson, melyek lehetővé teszik majd, hogy gyakrabban térjenek vissza az olyan játékmódok is, mint a No Limits vagy az 1v1 formátumok.”

A fentiek csupán példák, Kaplan hozzátette, hogy ez lényegében mindegyik eddig megjelent játékmódra vonatkozik. Az ötös limit bővítésére a közeljövőben biztosan nem lesz lehetőség, de annyit megtehetnek a játékosok kedvéért, hogy sűrűbben cserélgetik a felhozatalt.

Ti melyik játékmódot hiányoljátok leginkább? Melyikkel játszanátok szívesen újból?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva