Counter Strike

“Kick him, kick him pls!” – Ezért kellene tiltani a négyes party-t CS:GO-ban


Régóta megoldatlan probléma, amire rengeteg panasz érkezik folyamatosan! Jöjjön a random ötödik ember kérdésköre egy sima MM-e

Szerintem mindenki találkozott már hasonlóval akár az egyik, akár a másik oldalon állva:

  • Négyen elmentek MM-ezni, a random ötödik pedig totál toxic. Nem hallgat senkire, önfejű, nem mozog a csapattal, szinte úgy érzitek jobb lenne nélküle. Előbb utóbb kilép, vagy megérdemelten kirúgják, de addigra már tönkretette négy ember meccsét és idejét.
  • Vagy az is lehet, hogy téged dob be egyedül egy négy fős csapat mellé, akik TS-en nem beszélnek veled, aztán ha vesztésre álltok, még az is lehet, hogy kirúgnak és kapod a versengő eltiltást. Csak azért, mert jogtalanul kitoltak veled.

Egyik sem kellemes helyzet, szerintem mindenki érzi! Pedig egyszerű lenne a megoldás, csak be lehetne azt vezetni MM-be is azt, mint ami LoL-ban már létezik!

LoL-ban ugyanis nem probléma a random ötödik, hiszen nem is lehetséges!

A duo, a trio illetve a solo is megengedett, valamint a full premade. De a négy fős játékindítás tilos, nem lehet és kész! Összejöhet tehát 3+2, 3+1+1, 2+2+1 és még számos lehetséges felállás, de a 4+1 tiltott. Nem véletlenül, pont az említett problémák elkerüléséért! Ezt kellene átvenni a CS:GO-ba is. Solo-ban, párban, hárman vagy öten lehessen csak premade menni, a négy fős csapatokat felejtsük el!

Mert ha valaki solo meccsre megy, két darab páros mellett megint más, mintha ötödikként bekerül egy négyes premade-hez. Ott ugyanis jöhet a jogtalan hét napos eltiltás, ha olyanjuk van és kirúgnak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva