Hearthstone

Never lucky: egy darabig még ne számítsatok Kripp streamre


A kórházból jelentkezett Kripp a legújabb videójával.

Aki rendszeresen követi Kripparrian streamjeit, annak feltűnhetett, hogy pár napja nem jelentkezett már új közvetítéssel a népszerű Hearthstone-os. Az ok nem túl örömteli: Kripp kórházba került, ahogy ezt a Twitteren jelezte már nemrég, most pedig egyenesen a onnan jelentkezett új videóval.

A helyzet szerencsére jó: Kripp a nehezén túl van, így hamarosan haza is engedik a kórházból. Hogy miért került be? Korábban is voltak már gyomorproblémái, most azonban kezdett gyanús lenni, hogy már második napja fáj a hasa, különösen a jobb oldalon. Elment hát a kórházba, biztos ami biztos, ahol megállapították, hogy vakbélgyulladása van. Kés alá is feküdt nem sokkal később, így azóta már túl van egy műtéten is, melynek során kivették a vakbelét.

Kép: Twitter

Kripp most már jobban van, a kórházat is elhagyhatja, kell egy kis idő azonban a felépülésre. A TwitchCont például kénytelen kihagyni a betegség és a műtét miatt, a november eleji BlizzConon azonban nagyon szeretne már ott lenni, és szerinte meg is van rá az esély.

Ami pedig a videókat és a streameket illeti: miután Krippet hazaengedték, egy-két nap pihenőt követően ez is újból beindul majd. Addig is jobbulást neki – ez most tényleg eléggé “never lucky” volt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva