League of Legends

Bréking: Blitzcrank új hőskinézetet kap?!


Egy újabb bakiba futott bele a Riot Games, most a hivatalos Nexus oldal szivárogtatott.

Mostanában nem bánik valami jól az információkkal a Riot, ha azt nézzük, hogy mostanában mindent “előbb” tudunk meg mint kéne. Persze az is lehetséges, hogy mindez a terv része és csak így tálalja a szervezet az újdonságokat, tekintve így plusz hírértékkel rendelkezik az anyag.

A legújabb “baki” úgy tűnik, hogy egy Blitzcrank skint érint, ráadásul egy minőségi darabot! Több kép is napvilágot látott, az egyik egy gyönyörű Splash Art, a többi pedig modell tervezetek a játékon belüli formához.

Masszív skinnek tűnik első ránézésre, bőven el tudjuk képzelni, hogy alsó hangon Legendary lesz, bár ha megnézzük mennyire sokrétűek a modell tervezetek, azon sem lepődnénk meg ha végül egy Ultimate hőskinézetet jelentenének be rá. Eddig sem volt túl nagy rendszer abban, hogy a Riot kikre pakolgatta a legértékesebb skineket.

Mostanában a fejlesztők előszeretettek alkalmazzák a skizofréniát mint ihletet, nagyon úgy néz ki a képekből, hogy Blitz új skinje két formával fog rendelkezni. De legalábbis szerepet kap a dualitás a témában.

A test modell nagyon hasonlít a nemrég megjelent Lancer Zero Hecarimra, ami egy Loot exkluzív hőskinézet lett végül.

Hogy mindez gyakorlatban mit jelent, még nem tudni. A hivatalos Nexus fórumra kerültek ki ezek a képek, természetesen kommentár nélkül. Ha bármi hivatalosat megoszt a projekttel kapcsolatban a Riot, frissíteni fogjuk a cikket.

A koncepció még úgy is érdekes, hogy már kissé elegünk van a Blitzcrank skinekből…De ha ezt veszi a “nép”, akkor miért is ne gyártana Blitz kinézeteket a Riot!?

UPDATE: Az új skin megjelölés hibás volt, a fejlesztők bejelentették nem egy, hanem egyszerre két kinézet is érkezik! Mindkét skin 1350RP-be fog kerülni, viszont ha egyben vásároljuk meg, a kettő együtt csak 1820 RP lesz. Ráadásul normál módon fogják árusítani, nem lesz Loot exkluzív hőskinézet!

A képek a nexus.leagueoflegends.com oldalról származnak.

Ti örülnétek egy újabb Blitz skinnek?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva