Counter Strike

A játékosok panaszkodnak az új taxira, folyton bebaiteli őket a tábla


Az új Dust2-n található taxi táblája pont olyanra sikerült, mintha egy ellenfél feje lógna ki a kocsi mögül. De változás nem lesz, meg kell szokni!

Elsőre tényleg furcsa, sokak szerint kifejezetten zavaró a dolog. Az új Dust2 megérkezésével a pálya kritikusai szinte vadásszák a hibákat, a legkisebb apróságok mellett sem mennek el szó nélkül.

Mindenből azonnal videó, poszt és felháborodós lesz, de legalább van visszajelzés a készítők felé. Ezeknek persze egészen kis része érdemel csak szót, mondjuk a fent látott gránát megpattanása ilyen lehet. Vagy éppen a szintén sokat bántott taxitábla, amire sokan hiszik hirtelen, hogy ellenséges fej a kocsi mögött.

Forrás: YouTube

Való igaz, tényleg furcsa egy fekete pont a kocsin, elsőre zavaró lehet, de meg kell szokni. Kicsit olyan, mint Cache fehér kocsinál a három lámpa. Ahova negyedikként ha beguggol egy ember, nagyon nehezen veszed csak észre, hogy az bizony egy fej.

Egyszerűen a szemed nem veszi észre a zavart, nem alkalmazkodik ilyen gyorsan. Hiába tudod, hogy ott csak 3 lámpa van.

Forrás: Reddit

Pont ez a helyzet sokak szerint a taxi táblával is, hiába tudod, hogy csak tábla, reflexből odatéved a szemed, és ez akár el is dönthet egy kritikus helyzetet. Főleg ha oda is lősz és ezzel elárulod magad.

Titeket tréfált már meg az új taxitálba röviden?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva