Counter Strike

Vége a Balkán-kalandnak, sehogy sem juthat már tovább a Game Agents


Maximum a csodában, vagyis az MK visszalépésében bízhatnak a magyarok, de erre kisebb az esély mint arra, hogy a VAC elkap minden csalót.

Tegnap este két meccs miatt is izgulhattak a magyar szurkolók, hiszen a Game Agents-nek győznie az első találkozón. És utána az MK-nak pedig veszíteni a másodikon. Ez lett volna az egyetlen forgatókönyv, amivel megmarad a továbbjutási esélye FLASH-éknek.

Igen jól látjátok csak “lett volna”, hiszen bár a GA szépen hozta saját meccsét, ez utólag kiderült, nem volt elég.

Forrás: HLTV

Két szoros mapon és egy elmebeteg napot kifogó DiMKE ellen is meglett a 2:0, de az MK egy maratoni csatában még mix ötössel is behúzta a Nexus elleni meccset.

Forrás: HLTV

A bolgárok ezzel átvették a vezetést, a Game Agents pedig maradt az ötödik, már nem továbbjutó helyen. Mivel mind a 7 meccsét lejátszotta a csapat, nincs lehetőség növelni a pontok számát. Az egyedül lehetőség, ha valamelyik csapat visszalép vagy kizárják, és az ötödik helyezettet hívják meg a LAN-ra helyettük. De ez lássuk be, elég halovány remény csupán.

A WESG-Minor-Balkán Liga hármasból tehát maradt a barcelonai WESG döntő, ahol a 20 kijutó csapatból 12 utazhat Kínába, a 1,5 millió dolláros összdíjazású nagydöntőre!

Nem kell tehát csüggednie a magyar drukkereknek, lesz még alkalom szurkolni a srácoknak komoly versenyen az idén! A Balkán Ligában pedig ha lesz 2. évad, vissza lehet majd vágni szépen mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva