Counter Strike

Az Immortals ötösét még az ág is húzza, de hamarosan jön a kegyelemdöfés


Két esélyből egyik sem jött be. A PGL Krakkó döntőse nem lesz ott a következő Majoron, és lehet hamarosan csapata sem lesz.

Csapások sora rázta meg az Immortals CS:GO együttesét a közelmúltba, de még közel sincs vége!

Első csapás: Buktak 3 játékost és a Major spotot

Hen1, Lucas1 és kNg már lelépett az ötösből és FNX segítségével megalkották a Villamix nevű együttest. Ezzel együtt vitték magukkal az Immortals automatikus Major beülőjét.

Vége a találgatásoknak és a pletykáknak, Majorra megy a Villamix! – gamer.hu

FNX visszatér és összeáll az Immortals-ból kilépő tiróval, ötödik játékosnak pedig egy új nevet próbálnak ki. Szponzor még nincs, marad a Villamix! Szerződésük szerint még hárman is az Immortals játékosai, egyedül kNg nem tagja már a Major döntőbe jutott brazil csapatnak.

Második csapás: Sikertelen Minor kvali

Az Immortals-nak így a Minor selejtezőktől kellett kezdenie mindent, de elbuktak a selejtezőben. Az élettől aztán kaptak egy újabb esélyt, hiszen az egyik csapat visszalépett, a helyére kiírt selejtezőn Misfits vs. Immortals csatát hirdettek.

Harmadik csapás: Nem éltek az utolsó eséllyel sem

A Misfits 2:1-re legyőzte a brazil ötöst az végső selejtezőn, ráadásul rengeteg helyzetben óriási mázlijuk volt! Volt itt füstön keresztüli kill, wallbang fejes, utolsó másodperces defuse és minden, amit csak a szerencse számlájára lehet írni. Még egy smoke gránáttal bevitt kill is összejött:

Negyedik csapás: nem marad játékos

Boltz a hírek szerint az SK felé tart, és ha már megemlítettük a Villamixet, steelt is lehet megpróbálják majd odacsábítani. Az Immortals csapata már így is rettentő gyenge, mi lesz akkor, ha ők ketten is elmennek?

Lebukott az SK, felps helyett boltz lesz az új ötödik? – gamer.hu

A WESG lineupból egyszer csak eltűnt felps és megjött boltz, majd ő is kilépett, hogy ne legyen olyan feltűnő a dolog. De mégis az lett! Régóta szenved új ötösével az SK, ezt hónapok óta látjuk. A nyáron még az újdonság varázsa miatt nagyon ment nekik, a PGL Major óta viszont csak árnyékuk korábbi önmaguknak.

Lényegében lehúzhatják a rolót, visszasüllyednek Tier2-3 környékére. Kár értük, megosztó csapat voltak ez igaz, de baromi skillesek és tehetségesek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva