Counter Strike

Elméletileg ha időben cserél az SK és a Na’Vi, új emberekkel mehetnek a Majorra


Ha a két sztárcsapat leigazolja boltz-ot és electronic-ot, a Majorra is vihetik magukkal a friss embereket. Legalábbis az eddigi szabályok szerint!

Boltz egyre valószínűbb érkezéséről már beszámoltunk tegnap, valamint a héten felröppenő electronic pletykáról is írtunk már. Nagyon úgy tűnik, hogy nem is az a kérdés, cserél-e az SK és a Na’Vi, hanem hogy mikor?!

Hiszen a Majorra összeszokott lineuppal szeretne érkezni mindkét együttes.

És a szabályok szerint nincs is ennek akadálya. Ugyanis a Major szabályok szerint csak az a játékos nem válthat csapatot a Major előtt, aki abban a kiírásban Minoron már pályára lépett máshol. Ha ilyen nem történt, szabadon bevethető más Major csapatnál.

Például gondoljunk csak a 2016-os kölni Majorra. Az Astralis leigazolta Kjaerbye-t, aki nem léphetett pályára a Majoron. Mert előtte a Minoron már ott volt a dignitas színeiben. És ki lett helyette a beugró? Az a gla1ve, aki a CPH Wolves játékosaként csak Minor closed kvaliig jutott.

Tehát aki Minor Closed kvalin már játszott máshol, az még mehet máshova, aki már Minoron tette ezt, az nem.

Mivel boltz és az Immortals kiesett a Minor closed kvalin, ugyanúgy elvihető mint anno gla1ve. Electronic más kérdés, ő és a FlipSid3 már kapásból a Major selejtezőben vannak, szóval itt sokkal egyszerűbb a sztori.

A HR régi elnöke szerint érik a csere, és bár sokat nem értünk az orosz írásból, egyet tisztán látunk:

“seized – FlipSid3 Tactics, electronic – Natus Vincere”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva