League of Legends

Fervor Leona?! A Misfits elintézte egy időre a SoloQ meccseket!Sikerült olyat húznia az európai meglepetéscsapatnak, amire még a háromszoros világbajnok sem számított!

Egy sima vereség után feltámadt poraiból a Misfits és egy gyönyörű második mérkőzéssel meglepte az SKT csapatát. Kiegyenlített állásnál pedig tovább fűszerezte a második negyeddöntőt, ugyanis Leonára Fervor mesterséget hoztak.

Sokan nem értették mi ez az egész, de ha jól megnézzük, nagyon is érthető a helyzet. Vayne és Lulu az SKT oldalán még jóindulattal sem mondható early game duónak, Leona viszont már akár egyes szinten is képes hatásos CC-t osztani az E vagy a Q képességével. Ezt és az Ignite Summonert kihasználva komoly nyomást tudnak helyezni az SKT alsó ösvény párosára. Leona ha az ellenfél arcába tud ugrani, felhalmozva a Fervor jelzőket masszív sebzést tud már egyedül is osztani, ráadásul mellé még egy Tristanát is draftolt a Misfits.

Végre egy bátor húzás, úgy tűnik Ardent Censer nélkül is lehet meccset nyerni!

A videóban tökéletesen látszik, hogy a terv az SKT alsó ösvényének ellehetetlenítése volt, s ez kiválóan működött, éppen a Fervor választás miatt!

Ignar és Hans Sama kétség kívül az idei világbajnokság legnagyobb felfedezettjei, még biztosan sokat fogunk hallani róluk a jövőben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva