Hearthstone

Instant dust: ez a 10 legrosszabb Legendary lap a profik szerint


"Toplista" a leghasználhatatlanabb Legendary lapokról.

Az ismert Hearthstone caster, L0rinda egy hónapja már készített egy felmérést a profi játékosok körében, hogy kiderüljön, ők melyeket tartják a játék legjobb Legendary lapjainak – a 20-as toplistáról korábbi cikkünkben olvashattatok.

Elő a dustot! Ez most a 20 legjobb Legendary lap a profik szerint

Neil most úgy döntött, fut egy újabb kört a témával, ismét megkérdezett ugyanis néhány jól ismert Hearthstone playert – ezúttal azonban arra volt kíváncsi, hogy melyek a legrosszabb Legendary lapok. A lista összeállításában az alábbi játékosok segédkeztek:

  • HotMEOWTH
  • J4CKIECHAN
  • Control
  • Falcone
  • Tars

Az ő segítségükkel állt tehát össze a most következő “Top 10”: íme azok a Legendary kártyák, amiket legszívesebben sikítva törnél be, amikor kibontod őket, méghozzá a játék teljes lapkészletéből válogatva (Standard és Wild).

#10 Acidmaw

Kép: Hearthpwn

#9 Mogor the Ogre

Kép: Hearthpwn

#8 Sergeant Sally

Kép: Hearthpwn

#7 The Mistcaller

Kép: Hearthpwn

#6 The Skeleton Knight

Kép: Hearthpwn

#5 Flame Leviathan

Kép: Hearthpwn

#4 Millhouse Manastorm

Kép: Hearthpwn

#3 Hemet Nesingwary

Kép: Hearthpwn

#2 The Boogeymonster

Kép: Hearthpwn

#1 Wilfred Fizzlebang

Kép: Hearthpwn

A “minden idők legrosszabb Legendary lapja” serleget tehát Wilfred Fizzlebang kapta, aki valóban nagy szégyenfoltja a Warlocknak. Lényegében 8 mana befektetéssel olcsóbbítja 0-ra az első lapunkat, ami azt jelenti, hogy a legjóindulatúbb számolással is legalább 4 manás lapot kell húznunk ahhoz, hogy megérje a biznisz – többet úgysem fogunk vele, hiszen a 4/4-es méret miatt elég kis esélye van annak, hogy túléli a kört.

Mindez persze csak a fentebb felsorolt játékosok szubjektív listája, hosszasan lehetne még sorolni a szörnyűbbnél szörnyűbb Legendary lapokat. Szerintetek mi illett volna leginkább a lista élére?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva