Gaming

Mától lehet vadászni az új Pokémonokat: jönnek a 3. generációs szörnyek!


Elindul a halloweeni mulatság a Pokémon GO-ban, méghozzá újdonságokkal.

Rohamléptekkel közelít az ősz “legdivatosabb” – és mára lényegében globálissá váló – ünnepe, a Halloween, amit több játék is igyekszik meglovagolni – az Overwatch kapcsolódó eseménye már elkezdődött, de hamarosan a Hearthstone-osok is kapnak egy kis tematikus eventet. A Pokémon GO sem akar kimaradni a buliból: a mai napon itt is beköszönt a halloweeni mulatság!

A Niantic bejelentette, hogy Gastly, Drowzee, Cubone és több más Pokémon is visszatér Halloween alkalmából – sőt, néhány új barátot is hoznak magukkal, ahogy ez a lenti trailerből is kiderül!

A halloweeni esemény lesz az első, amely alatt harmadik generációs Pokémonokat lehet majd szerezni: Sableye, Banette és több más szörny is ellátogat majd a Hoenn régióból. A többi Gen 3 zsebszörnyre sem kell már olyan sokat várni egyébként, hiszen kiderült, hogy december elejétől ők is elkezdenek majd beszivárogni a játékba.

Lesznek egyébként egyéb újdonságok is, mint például egy speciális Pikachu egy új halloweeni öltözékkel. Amúgy is érdemes lesz beöltözni az esemény alkalmából, hiszen a Disguise Hat viselésével dupla adag candy-t lehet majd szerezni.

Az esemény itteni idő szerint ma este 9 órakor indul és egészen november 2-ig tart majd. Hamarosan tehát indulhat újból a vadászat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva