Counter Strike

Így néznének ki a CS:GO csapatok mezei, ha az Adidas és a Nike tervezné őket


SK, FaZe vagy éppen Virtus.pro? Profi esport mezekre minden nagy csapatnak szüksége van. Ilyen lenne, ha a népszerű sportszermárkák gyártanák őket.

Az élő közönség előtt tartott esport mérkőzések körüli felhajtás egyes hagyományos sportágak népszerűségén már rég túllépett. Tízezres csarnokok teletöltve, bevonulás a rajongók között, órákig tartó dedikálások és a meccsek alatt lelkes szurkolótábor. Az esport és a sport egyre több helyen ér össze, rengeteg a hasonlóság. Egy spanyol tervező pedig úgy döntött, még közelebb hozza a két világot.

Tervéhez a világ nagy sportszermárkáit használta, és a CS:GO csapatokat, és megalkotta  a legnépszerűbb együttesek számára az újgenerációs esport mezt. Kialakításában, mintáiban és még színvilágában is megfelel az UEFA Bajnokok Ligája előírásainak, illetve a legjellegzetesebb Nike és Adidas jegyeket is sikerült átültetnie a mezekre.

Az első szériában a legnagyobb szurkolótáborral rendelkező együttesek kapták a figyelmet, a második sorozatban pedig inkább az Európán kívüli régió kedvenceire került a hangsúly. Szóval igen, a G2-re mezre még várni kell.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva