Counter Strike

Jöhetnek a Virtus.pro interjúk, csak kijutottak pasha-ék a WESG-re


Elkerülte az égést a lengyel top csapat. A második eséllyel már élni tudott a VP, az újrajátszást követően mégis utazhat Barcelonába a tavalyi címvédő

Nagy port kavart a lengyel WESG selejtező felső ága, ahol a VP és a PRIDE is kiesett a VenatoreS ellen. Ekkor jött a csavar, az egyik VenatoreS player sokadik accountján egy napos keresés után csak találtak egy VAC bant.

Egyből jött a csapat kitiltása, a meccsek újrajátszása. Jó kérdés, hogy ha nem a közönség kedvenc VP-ről van szó, akkor is ennyi követ megmozgattak volna a VenatoreS ellen?

A végső WESG-re jutásért PRIDE vs. Virtus.pro meccset rendeztek. A VP szokás szerint nagyon felemás teljesítményt nyújtott, Silver hibától a tökéletes körig volt itt minden.

Döntetlen állásnál például NEO-nak sikerült szétbarmolnia egy VP kört, azzal hogy random elengedte a bombát. Sose fogjuk megtudni mi történt, hiszen NEO is csak kérdőjeleket írt, majd időt kért.

Aztán full setup ellen meg olyan simán húzták be a köröket, hogy a kommentátorok se értették a dolog. Ha most megy, ECO elleni miért nem? Why u no VP?

Végül a Virtus.pro számára happy end lett a dolog vége, a tavalyi EU döntő győztese megint ott elsz a WESG európai fináléján. A címvédő kapott egy új esélyt a szervezőktől, lássuk meddig jutnak vele.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva