Fifa

Több száz játékos írta alá ezt a FIFA petíciót!


Sokaknak elegük lett valamiből a Weekend League-el kapcsolatban.

Rengeteg FIFA játékos úgy véli, elérkezett az ideje, hogy átreformálja a fejlesztő csapat a Weekend League rendszerét.

A jelenlegi formátum 2 napot engedélyez a Weekend League-ben, hogy minél több meccset lejátszunk, azonban ez sokak szerint rendkívül korlátozott.

Pillanatnyilag a rendszer 40, igencsak feszített mérkőzés lejátszására kényszeríti a játékosokat, mindezt egy hétvége alatt. – ez körülbelül 12 óra játék.

A fanok kívánsága, hogy a Vancouverben elhelyezkedő fejlesztő csapat 2 nappal bővítse ki a versenyt, így összesen 4 nap állna rendelkezésre a bejutott játékosoknak a mérkőzéseik lejátszására.

Néhány vélemény redditről:

Teljesen érthetetlen lenne ha a fejlesztő gárda nem adná meg ezt a plusz két napot. Ez a változtatás sok-sok játékosnak adna lehetőséget, hogy minőségibb meccseket játszanak, és jobban élvezzék a játékmódot.

Teljesen igaza van a játékosoknak. Nyilván a HÉTVÉGI LIGA nem lehet hétköznap, de azért a két pihenő napon szükség van a kikapcsolódásra, családra, barátokra. Emellett sem könnyű a játékra időt felszabadítani.

Ha sikeresen akarunk végezni a Weekend League-ben, rengeteg meccset kell lejátszanunk a hétvégén. Ez egyre csak több és több nyomást jelent.

Érthető, pláne, hogy idén már a Squad Battles móddal is foglalkozni kell.

Nektek mi a vélemyényetek? Tényleg kevés a két nap arra, hogy jól teljesítsetek a Weekend League-ben? Játszotok egyáltalán vele vagy mást szerettek az Ultimate Teamben?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva