Counter Strike

9 név, 5 lineup, de vajon melyik a legütősebb SK mindegyik közül?


A brazil csapat történetében 5 rendkívül ütős ötös is összeállt már, nehéz eldönteni melyik volt a legjobb!

A brazil CS:GO feltámadásának és újkori sikereinek egyértelműen a FalleN vezette csapat tört utat. Kezdetben Luminosity néven, majd SK-ként játszottak, de egy dolog mindig közös volt.

Vagyis inkább három: a FalleN, fer, coldzera trió!

Szóval ez a trió mára egyet jelent az SK névvel, hiába kezdték Luminosity-ként. Ők már az SK és kész! A szervezet cserélődött, szponzorok és csapattársak jöttek-mentek, de ők együtt maradtak. De vajon melyik volt a legütősebb csapat, mostani szemmel? Nézzük végig az öt lineupot és értékeljünk!

A kezdetek, Luminisity Gaming: FalleN, fer, coldzera, steel, boltz

Mostani szemmel nézve egy brutális ötös lenne! Akkor még nem voltak elég érettek a sikerhez, azóta külön utakon de mindenki beérett. A legjobb az ebben az ötösben, hogy minden szerepre jut alternatíva. Irányítani FalleN mellett steel is tudna, AWP-zni akár coldzera, de entry-ben se lenne hiány boltz jelenléte miatt.

Ez a lineup 4 hónapot élt meg, komoly LAN-t nem nyertek, de kétszer is Major legendákká váltak egymás után.

Forrás: DreamHack

A sikerek, SK Gaming: FalleN, fer, coldzera, TACO, FNX

A kettős csere még Luminosity-ként történt, a sikerek viszont mindkét név alatt érkeztek. Sokáig azt hittük, ők lesznek az új Virtus.pro, akik nem cserélnek embert és nem is kell nekik. Stabilak voltak, jöttek az eredmények, aztán FNX csak kikerült valahogy. Egyesek szerint összeszűrte a levet fer barátnőjével, mások szerint FalleN-ével is! De az összeszűrést kevesen tagadják, kb csak az érintettek. Kár érte, eredmények tekintetében a legjobb ötös volt.

Több mint másfél évig nyomták együtt, 2016 az ő érájuk volt. Behúzták az MLG Columbust áprilisban, majd a következő Major előtt leigazolta őket az SK. A sikerül kb garantált volt, a nyári ESL One: Kölnt is megnyerték.

Forrás: SK Gaming

A káosz, beugróval: FalleN, fer, coldzera, TACO, fox

A portugál játékos csak két versenyre ugrott be a brazil haverokhoz, és mostanra láthatjuk, egyáltalán nem vallott szégyent. Nem építettek rá köröket, a felkészülés se volt az igazi, de mégis megvolt mindkét versenyen az elődöntő az SK-nek. A felállásba lett volna potenciál, eredményes kiegészítője volt fox az SK-nak.

Két LAN-os standin volt, de nem volt sokkal rosszabb, mint ami ezután következett.

Forrás: ELEAGUE

Fellángolás és kudarc, új ötös: FalleN, fer, coldzera, TACO, felps

A csapat újraalkotta magát és felps köré kezdték építeni az új SK-t. Új pályákkal kísérleteztek a csere miatt, új pozíciók mindenkinek és új stílus. Olyan, ami nem az előző lineupot, hanem ezt az ötöst veszi alapul.

Fél évről beszélünk ismét, a nyarat nagyon elkapta az SK, behúztak zsinórban 3 nagyversenyt, a Majorra meg elfogytak. Még annyit se értek el, mint az előzőn fox beugrása mellett. Azóta pedig még elődöntőig se nagyon jutnak sehol.

Forrás: IEM

Az új remény, boltz visszatér: FalleN, fer, coldzera, TACO, boltz

A kör bezárul, lényegében két és fél évvel később arról beszélünk, hogy történt egy steel és TACO csere. Az SK is felfigyelt rá, hogy az Immortals surranópályán profivá nevelte azokat a srácokat, akikről ők korábban lemondtak. Steel és boltz simán megüti már az SK szintet, egyiküket most úgy néz ki vissza is hívták. Boltz pedig ha már az EPICENTER csoportkörére elhívták, villant is valamit:

Hogy meddig és milyen eredményekig jut majd ez az ötös, az a jövő zenéje. De első ránézésre már most jobban tetszik, mint a felps-es szenvedés.

Nektek melyik SK lineuop a kedvencetek? Igen tudjuk, az első még nem is SK volt, de kész, így van már a fejünkben na!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva