Hearthstone

Van, aki 2 hetet is várhat a Choose Your Champion pakkokra


A Blizzard előállt a hivatalos infóval az ajándék csomagok kapcsán.

Szokás szerint kiemelt figyelmet kapott október közepén az utolsó idei Hearthstone vb-selejtező, a Summer Championship, de nemcsak a tét miatt, hiszen a Blizzard szokás szerint Choose Your Champion akciót hirdetett, így mindenki szurkolt a kiválasztottjának, hogy minél messzebb jusson, és ezáltal minél több ajándék csomag essen majd.

Mint mindig, úgy most is kellett várni néhány napot, amíg megérkeznek a csomagok, néhány napja pedig végre sor is került erre: a Blizzard pénteken kezdte el kiszórni az ajándék Knights of the Frozen Throne pakkokat.

Jönnek az ajándék pakkok, lépjetek be bontogatni!

A Choose Your Champion csomagok mindig több hullámban érkeznek, így akadt, akinek kicsit tovább kellett várnia, de ez már többé-kevésbé megszokott. Ami azonban jóval nagyobb probléma, hogy vannak, akik a mai napig nem kapták meg az ajándékokat. A Blizzard nemrégiben tiszta vizet öntött a pohárba, és a hivatalos fórumon elárulták a szomorú igazságot.

Akár két hétbe is telhet, mire mindenki megkapja az ajándék pakkokat a versenyt követően.

A gyakorlatban ez tehát azt jelenti, hogy – miután a verseny október 15-én ért véget – lehetnek olyan balszerencsések, akik csak most vasárnap kapják majd meg a csomagokat.

Ha tehát még nem kaptad meg a pakkokat, akkor van egy jó hírünk és egy rossz hírünk. A jó, hogy nem veszett el, úton van, a rossz viszont az, hogy akár a hét végéig is várhatsz rá. Türelmet és kitartást mindenkinek, aki így járt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva