Hearthstone

Hihetetlenül kedves ajándékot kapott Kripp a Blizzardtól


Így kívánt jobbulást a fejlesztőcsapat a nemrég megműtött streamernek.

Nem alakultak túlságosan jól a dolgok mostanság Kripparrian számára, a népszerű Hearthstone streamer ugyanis a múlt héten kórházba került, miután nem akart elmúlni a több napig tartó hasfájása. Az orvosok megvizsgálták, és kiderült, hogy vakbélgyulladása van, így kénytelen volt kés alá feküdni.

Kripp azóta már jobban van, a műtét után nem sokkal haza is engedték, kell egy kis idő azonban a teljes felépüléshez – a múlt heti TwitchCont például kénytelen volt kihagyni. Szerencsére ehhez minden támogatást megkap, olyannyira, hogy még a Blizzard is küldött neki egy nagyon jópofa ajándékot: Kripp nemrég az alábbi képet posztolta a Twitterre.

Kép: Twitter

“Üdv, Kripparrian! Hallottuk, hogy nem vagy túlságosan jól mostanában, ezért küldünk neked némi gyógyítást! Jobbulást! – Team 5”

A gigantikus Healing Touch kártyát az egész fejlesztőcsapat aláírta – bizonyára nagyon jóleső érzés volt Kripp számára, hogy gondoltak rá és elkészítették ezt számára.

Lábadozás ide vagy oda, Kripp nem sokat pihent, már ami a streamelést illeti, hiszen a műtétet követő nap már újból kamera és mikrofon elé ült, így az apró kihagyás után most már újból napi szinten követhetitek a játékát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva