PUBG

Itt megnézheted az összes fegyver sebzését!


Ha szeretnéd tudni mekkorát sebeznek a fegyverek PUBG-ben, vagy esetleg, hogy hány golyótól halálos az adott fegyver akkor itt megnézheted.

Az oldal nagyon egyszerű és lényegretörő! Dolgunk mindössze annyi, hogy behúzzuk a a kívánt fegyvert a “Weapon” slot-ba és már láthatjuk is hány lövés kell a fegyverből egy killhez.

A fegyvereken kívül armort is adhatunk magunkra, vagy az ellenfélre, úgy hogy azt behúzzuk a sisakok esetén a “Helmet” slotba, mellényeknél pedig az “Armor” slotba. Ezzel azt is megnézhetjük mennyivel nehezíti meg a dolgunkat ha az ellenfélnek már van egy vest-je vagy sisakja!

A számláló három eshetőséget vesz figyelembe:

  1. Fejlövés (headshot)
  2. Test lövés (bodyshot)
  3. Végtag találat (limbshot)

Pl: itt láthatjuk hogy az UMP9 fegyver fejre 2, testre 3 végtagokra lőtt golyókból pedig 6 darab a halálos érték

Ha viszont az ellenfélnél van egy 3-as vest és sisak, a számok módosulnak:

Fejlövésből 2 helyett 4, testlövésből 4 heylett 7 lövés szükséges a killhez! (A végtagokat természetesen nem befolyásolja)

Hogyha arra vagytok kíváncsiak két fegyver közül melyik lő erősebbet, akkor csak berakjátok őket a két szemközti oldalra és az erősebb fegyver hordozója felett meg fog jelenni a csirkevacsora!

Az oldalt ezen a linken keresztül elérhetitek: PUBG DMG STATS

Az oldal sokat segíthet abban, hogy eldöntsük mikor mire érdemes lecserélni a feygverünket! Ha okosan használjátok sokat megtudhattok a PUBG feygvereiről!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva