Counter Strike

Egy egyszerű trükkel plusz fps-hez juthatunk PUBG és CS:GO alatt is!


Mindössze egy Windows 10-re van szükségünk és pár percre, hogy több fps-t érjünk el.

Egy újabb trükkre figyeltek fel többen, ez pedig jól jöhet bármilyen játék esetén. Különösen a PUBG-nél, mivel a játék jelenlegi formájában eléggé optimalizálatlan. PUBG alatt 40-ről 60-80-ra emelkedett ezt a megoldást alkalmazó játékos fps-e, szóval pár kattintást mindenképp megér!

Kezdjünk bele!

1.lépés

Keressük meg a Steamen a játékot, legyen az CS:GO, PUBG vagy bármi más, majd jobb egérgomb-> Tulajdonságok->Helyi fájlok->Böngészés a játék fájljai között

2. lépés

CS:GO esetén:

Keressük meg a játék indító .exe-jét. Ez a csgo esetében egyből a könyvtárban van, a csgo.exe fájlt kell keresnünk.

PUBG esetén:

A PUBG .exe-je jobban el van rejtve, a következő mappában találjuk: TslGame\Binaries\Win64 , itt pedig a TslGame.exe-re lesz szükségünk.

3. lépés

Innentől ugyan azt kell csinálnunk, a játék .exe-jére kattintsunk jobb egérgombbal, majd válasszuk ki a Tulajdonságokat. -> Kompatibilitás-> Magas DPI-méretezési működés felülbírását pipájuk be-> A méretezést elvégezte: Alkalmazás -> OK

 

Miután leokéztuk nincs is más dolgunk, indíthatjuk a játékot és összevethetjük a kapott fps-t a korábbiakkal. Megjegyezném, hogy minden gépen máshogy érződik, bizonyos konfigurációk esetén szinte alig számít valamit, másoknál pedig hatalmas a különbség. Akik gyengébb géppel rendelkeznek, valószínűleg nekik fog ez nagyobb segítséget nyújtani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva