PUBG

Az eddigi legjobb élőszereplős PUBG videó!


Elképesztő igényes kisfilmet hozott létre Nigahiga, aki melllesleg a legnagyobb youtuberek közé tartozik több mint 20 millió feliratkozóval!

Ryan Higa vagy közismertebb nevén “Nigahiga” a 20. legnagyobb youtube csatornával büszkélkedhet a világon! Legtöbbször paródiákat/vicces videókat csinál. Úgy gondolta, hogy a PUBG remek téma lenne az új videójához. Így csinált belőle egy “fake trailer” azaz egy ilyen kamu mozi előzetes videót, amibe belefűzte a játék legfontosabb és legikonikusabb pillanatait!

A videó nagyon el lett találva! Pörgős, vicces és eszméletlen jól néz ki! 

Tényleg mindent beleraktak ami egy ilyen videóba kell:

  • Iszonyú jól megcsinálták a PUBG-s elemeket élőben (fegyverek, healek, sisakok….), olyan mintha egyenesen a játékból vették volna ki őket!
  • Az animációk is rendben voltak (kék zóna, lövések vér…), nagyon jól nézett ki az összkép, főleg egy youtube videóhoz képest
  • Nagyon átjött a játék hangulata, a jellegzetes  hangok hatalmasat dobnak a videón!
  • Tele van vicces PUBG-s poénokkal, a legtöbb nevetést Higa karakterének köszönhetjük, aki egy kezdő PUBG játékost “noobot” árbrázol

Látszik, hogy a srácok sok munkát fektettek a videóba és tényleg próbálták szívvel lélekkel megalkotni a tökéletes PUBG trailert! Szerintem abszolút sikerült megfogniuk a PUBG lényegét és egy nagyon kellemes kis videót raktak össze nekünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva