Counter Strike

Sk vs. Astralis, G2 vs. Virtus.pro: brutális meccsek az EPICENTER elődöntőiben


Szombaton és vasárnap igazi CS:GO fiesztát rendeznek Szentpéterváron. Az EPICENTER múltjából kiindulva látványos színpad és kemény meccsek lesz a menü

Nem volt még olyan rég az EPICENTER első CS:GO tornája, de egy kis emlékeztető azt hiszem senkinek sem árt. 2016-ban Moszkva volt a helyszín, ahol az Epic Esports Events szervezői alaposan kitettek magukért.

Lélegzetelállító színpadi show nyűgözte le a nézőket, ilyen díszletet és felhajtást azóta se láttunk.

Ezúttal a szentpétervári Yubileyny Sports Palace 7000 nézője hasonló kinézetre számíthat. És természetesen az otthoni nézők is, hiszen a rájátszástól a magyar nyelvű közvetítés is beindul.

A meccsek időpontja és párosítása már ismert, lássuk mi mindenre fogunk ráfeszülni a hétvégén!

Szombat

12:00 – Bo3 – SK vs. Astralis: Legutóbb a Major negyeddöntőben találkoztak, ahol sima 2:0 lett a vége a dánoknak. Azóta azonban megjött boltz, és az SK mintha álomból ébredt volna fel. Eljött a revans ideje.

16:00 – Bo3 – G2 vs. Virtus.pro: A lengyelek tutira a közönség kedvencei lesznek, masszív hangzavarra számíthatunk az arénában. A G2 eddig hibátlanul menetelt, szó szerint állva hagytak mindenkit. De most jön az eddigi legkeményebb próba.

Vasárnap

10:30 – Bo3 – Bronzmérkőzés: Az elődöntők vesztesei szintén komoly tétért küzdenek, hiszen a negyedik 30.000, míg a bronzérmes 60.000 dollárt kaszál. Azért a +8 millió forintért pedig megéri küzdeni!

14:30 – Bo5 – Döntő: Nem aprózták el a szervezők, az EPICENTER két legjobbját minimum 3, de maximum 5 mapon figyelhetjük majd a fináléban! A győztes 250.000 dollárt kaszál, a félmilliós összedíjazás felét egy személyben.

A csarnok már készen áll, már csak a csapatok és a nézők hiányoznak, hétvégén megéri majd ránézni az EPICENTER magyar csatornájára!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva