Counter Strike

Hihetetlen izgalmak után lett bronzérmes a G2, shox és NBK volt a hős


Az Astralis elleni 2:1-es győzelem szó szerint csak egy hajszálon múlott, döntőnek is beillett volna ez a Bo3. Akár egy Majoron is, annyira jó volt!

A bronzmeccsen két csalódott együttes küzdött egymással. Hiszen szíve szerint mind az Astralis, mind a G2 inkább jutott volna döntőbe, mint ide. A tét azonban így sem volt kicsi, hiszen 30.000 dollárért folyt a csata. A negyedik helyezett 30.000, a harmadik 60.000 dollárral térhetett haza. Vagyis a bronzmeccs komolyabb összegeket mozgatott meg, mint egyes DreamHack események döntője. De hát ez Oroszország és az EPICENTER, itt a csapból is CS:GO folyik, egyszerűen imádják!

A bronzmeccset a G2 mapján, Nuke-on kezdték, az Astralis CT oldalon 10:5-ös előnnyel fordult. A vége viszont kis híján döntetlen lett, 15:14-nél a G2 kezében volt a hosszabbítás.

A második mapot ugyanilyen szoros küzdelemben, 16:14-re viszont a franciák nyerték. Két hihetetlenül kiegyenlített map után aztán jött inferno, a bronzmeccs decider meccse. Az első félidőt lehozta a dán csapat 10:5-re, innen azonban brutális feltámadást mutatott a G2. Ami eddig az Astralis-nak kedvezett, az most a G2 oldalára állt. Ők kezdték el nyerni az 1v3 szitukat, és végül betámadták a szükséges 11 kört Terrorban.

A G2 két hőse shox és NBK voltak, előbbi a terror körökben, utóbbi CT-ben alkotott hatalmasat a bronzmeccs során.

Forrás: HLTV

Az EPICENTER harmadik helyezettje a G2 lett, de a látottak alapján mindkét együttes megérdemelte volna. Színvonalas játék, rengeteg highlight alapanyag, 1v3 és 2v5 clutch-ok sokasága, tökéletes CS:GO meccs! Simán beillett volna döntőnek is az izgalmak alapján, akár még egy Majoron is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva