Counter Strike

Úgy tűnik, hogy felps mégis marad az SK-ban


Úgy néz ki, felps mégis marad az SK-ban, de boltz attól függetlenül érkezik.

Mikor már mindenki azt hitte, hogy boltz fixen jön az SK-ba, hiszen miért is ne jött volna, egy ilyen EPICENTER győzelem után? Továbbá úgy tűnt, hogy jól érzi magát a csapatban boltz, illetve a többiek is pozitívan nyilatkoztak erről a felállásról.

Megsirattuk a VP-t, 151 körös drámai döntőben végül az SK nyert – gamer.hu

Az EPICENTER döntője jobb volt, mint a PGL Major összes meccse együtt. De a végén csak egy csapat örülhetett, a beugróval érkező SK ült fel a trónra. Már az is hatalmas meglepetés volt, hogy az eddig bukdácsoló Virtus.pro, és a nyár óta önmagát kereső SK jutott a döntőbe Szentpéterváron.

Sőt, még felps is gratulált győzelemhez és üdvözölte boltz-ot a csapatban, de úgy tűnik volt némi félreértés a dologban, mivel megkérdezték TACO-t, hogy ki fog most akkor játszani a Major-ön ?

TACO pedig azt válaszolta, hogy felps. Később kiegészítették és az igazság az, hogy boltz is jön, de felps is marad. 5 játékosa lesz az SK-nak és mellé az állandó cserejátékos boltz lesz, akit bevethetnek ha akarják különböző alkalmakkor. Viszont azt nem tudjuk, hogy így hogy fogják megoldani a gyakorlást, de LoL-ban már láthattunk hasonlót.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva