Counter Strike

Jaj, ne PGL kérlek ne kezdjük elölről! Nincs internet az EU Minoron …


A GODSENT játékosai hiába gyakorolnának, nem lehet. A szervezők ezúttal sem biztosítják tökéletesen a felkészülés feltételeit. Nem lesz ez így jó PGL!

A játékosok már a helyszínen készülnek a holnap induló EU Minorra, amit élőben, magyar közvetítésen is figyelhettek majd! Vagyis hát a csapatok csak készülnének, internet ugyanis nincs a PGL stúdióban.

Arra már ki se térünk, hogy ha nincs internet, hogyan kapunk majd jelet a helyszínről. Már az önmagában szomorú, hogy a csapatok oda érkezve ilyen állapotokat találnak. Sok esélyük azonban nincs, mint folyamatos nyomást helyezni a PGL-re, a közösségi média által:

Ha emlékeztek még rá, a PGL nyári Major tornáján hasonló volt a helyzet, ott is rengeteg probléma akadt. Coldzera és shroud panaszkodása végül célt ért, a problémás elemeket kicserélték a gépekben:

Shroud alaplapi videókártyán tolta végig a mai meccset! – gamer.hu

Jogos volt a panasz a Cloud9 játékosától, akinek harmad annyi fps mellett kellett teljesítenie. Ugyanis nem volt feltelepítve az nvidia driver és az processzorba épített videókártyán volt kénytelen végig tolni a meccset és ez csak a végén derült ki, de akkor már mindegy volt.

A problémák miatti elégedetlenségek végül odáig fajultak, hogy a döntő előtti show meccsen rituálisan széttörtek egy PC-t a színpadon. Ötletes, vicces és teljesen jogos pillanat volt, amit a közönség is imádott:

Ez nem véletlen, szó szerint összetörték a gépet a Majoron! – gamer.hu

A showmeccs részeként HenryG kifejezte véleményét a rengeteg technikai problémával kapcsolatban! Durvára sikerült, de totálisan egyet értünk! A showmeccs nem csak egy random találkozó volt, hanem egy jól sikerült Major kritika! Megrendezett, de ütős poén volt a PC törés, 10/10 ? Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

A PGL jobban teszi, ha ezúttal a Minorra is kitalál valami kármentést, a 2018-as Majorok közül ugyanis van még, amelyik kiadó. És ha a PGL szeretne jövőre is Major tornát tartani, ilyen hibákat nem engedhet meg magának! Csütörtökön indul a Minor és a magyar közvetítés, reméljük problémák nélkül!

Reméljük 2018-ban ládamérgezésünk lesz! Itt az esély egy újabb 3 Majoros évre – gamer.hu

Ha már a Majorok összedíjazását nem emeli a Valve, legalább ne csak kettő legyen belőle! Úgy tűnik ez a kérés végre meghallgatásra talál. Az eddigi Majorok dátumaiból kiindulva simán benne lehet, hogy 2018-ban végre ismét 3 CS:GO Majort rendez a Valve. Nemrég ugyanis bejelentették, hogy 2018 második Major eseményét november végén fixen le is okézzák a cégnél!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva