Counter Strike

Se NiP, se HellRaisers! Egyelőre csak hibák és meglepetések a Minoron


A PGL európai Minor nehezen indult be, de nem lesz ez rossz, már most látszik!

2018 első Major tornája, az ELEAGUE Boston selejtezői már javában zajlanak. A héten négy napon át például a legjobb európai csapatokért izgulhatunk, magyar közvetítés mellett. Meglepetésnevekkel és nagy hiányzókkal egyszerre számolni kell, ennyire kiegyenlített a mezőny.

Kiesett ugyanis a NiP, a HellRaisers, a KINGUIN és a Heroic is, bejutott viszont a Windigo (ex-Outlaws), az AGO, az eXtatus és a PRIDE is.

A 8 együttest két csoportba osztották, az A-csoportba az EnVyUs, AGO, GODSENT, Windigo négyes került, a B-csoportba az eXtatus, OpTic, PRIDE, Space Soldiers küzd majd. Két csapat jut tovább mindkét csoportból, és alsó/felső ágas rendszerben döntik el, melyik két együttes jut ki a Major kvalira Atlantába!

A papírforma semmit nem ér, ezt már a NiP és a HR kiesésénél is láttuk. De rögtön az első meccs be is bizonyította megint, hiszen az EnVy csak hosszabbításban tudta legyűrni a Windigo ötösét. És ha már az első meccsről szó esett, ne menjünk el a PGL-nél meglévő apró fennakadásokról se.

Hogy az ukrán tulajdonban lőv, bolgár játékosokból álló Windigo vajon miért kapott román zászlót?

Just PGL things!

Mint ahogy az is, hogy a Minor előtt a csapatok praccolni se tudtak, internet hiányában. Sebaj, reméljük túllendülve a kezdeti nehézségeken, egy izgi Minort kapunk! Magyar közvetítést végig a négy nap alatt itt találtok!

Jaj, ne PGL kérlek ne kezdjük elölről! Nincs internet az EU Minoron … – gamer.hu

A GODSENT játékosai hiába gyakorolnának, nem lehet. A szervezők ezúttal sem biztosítják tökéletesen a felkészülés feltételeit. Nem lesz ez így jó PGL! A játékosok már a helyszínen készülnek a holnap induló EU Minorra, amit élőben, magyar közvetítésen is figyelhettek majd! Vagyis hát a csapatok csak készülnének, internet ugyanis nincs a PGL stúdióban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva