Counter Strike

A profiknak is lehet rossz napja, íme a történelem 3 legdurvább LAN-os 16:0-ja!


Avagy így nullázták le az SK, a Virtus.pro és a G2 Major győztes játékosait élő közönség előtt. Nem szép látvány, csak erős idegzetű szurkolóknak!

A 16:0 nem gyakori vendég a profi mezőnyben sem. Leginkább online megfigyelhető, de LAN-on sem ritka. Jöjjön most a a legemlékezetesebb 3 meccs, amikor Major győzteseket rekteltek az ellenfelek élőben.

A meccs, amikor az SK insta vétót választott magának:

Az SK (korábban Luminosity) kétszeres Major sikerében kulcs kérdés volt, hogy Dust2-től egy ideig elköszöntek a brazilok.

De csak azután, hogy a FalleN, coldzera, fnx, fer és TACO ötös nagyon csúnyán kikapott a fnatic-tól.

Forrás: HLTV

A FACEIT 2015-ös LAN döntőjén 250 000 dolláros összdíjazásért ment a harc, mintha egy Major lett volna. Végül a fnatic az egész eventet nyerte, a brazilok pedig másodikak lettek.

De a csoportmeccses 16:0 akkor is durva, mégha Bo1 volt, akkor is!

A Virtus.pro 16:0-val esett ki a LAN-ról:

A VP 2014-ben a csúcson volt, Majort nyertek, ők voltak a világ urai. Aztán 2015-ben több nagy pofon is érte őket, például a Kinguin elleni pofon.

Cache Terror oldalon 0 kört tudtak hozni az akkor még újnak számító lineup ellen: Maikelele, rain, ScreaM, dennis és fox rommá verte a Major győztes lengyeleket.

Forrás: HLTV

A kiesési rangadó meccs 1:1-re állt, ez volt a döntő map, ezzel esett ki a VP a LAN-ról.

EPICENTER negyeddöntőben is volt már 16:0, azt a G2 kapta:

Képzeljétek magatok elé a helyzetet: az EPICENTER megrendezi minden idők leglátványosabb CS:GO LAN eseményét. A brutális megnyitó után két csapat leül játszani, és ott az egyik képes 16:0-ra kikapni!

Hihetetlen sztori, de a G2 összehozta, SmithZz, shox, RPK, ScreaM és bodyy Trainen nem tudott kört hozni a brazil SK ellen!

Forrás: HLTV

Végül 2:1-re kaptak ki, így kiestek az EPICENTER-ről, de a kiesésnél ez a nullára bukott nyitómeccs sokkal fájdalmasabb lehetett!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva