PUBG

Nem érzed magad otthon a ködös időjárásban? Itt van 5 hasznos tipp ami változtathat ezen!


Állandóan lelőnek és nem tudod honnan? Kilépsz a lobbyból, ha meglátod, hogy köd van? Ideje változtatni ezen!

#1 Merjünk távol ugrani a repülőtől!

Próbálj minél messzebb esni a repülő útvonalától, hisz így nyugodtabban lootolhatsz majd az első pár körben és nem kell attól tartanod, hogy valaki a melletted lévő házból már leesés után rád is fut. A korlátozott látótávolságnak hála bátrabban ugorhatsz long jumppal akár Military-ra is, így mire elindul az első kör te már vígan futkározol a suppressoros M416-al!

#2 A 8X hasznosabb mint gondolnád!

“Ködben 4x-nél nagyobb scope van nálad sniperrel, hülye vagy?”Sokan ezt gondolják, azonban ez nem teljesen fedi a valóságot. Érdemes megfontolni a sniperek felvételét is. Miért is? A ködös időjárásban sokkal bátrabban mozognak / állnak meg az emberek, hisz könnyen abban az illúzióban lehetnek, hogy senki sem látja őket. Használd ki!

#3 Az nem egy bokor!

A napos időjárásban sokkal kontrasztosabban észre tudod venni a bokor és ember közti különbséget. Azonban köd esetén érdemes megfigyelni a bokornak tűnő tárgyakat is, hisz könnyen lehet, hogy egy magát okosnak tartó játékossal találod magad szembe. Légy óvatos!

#4 Nyugodtan mozogj akár nyitott területeken is, de hanyagold a kocsikat!

Az egyik legnagyobb különbség a ködös és a többi időjárástípus között, hogy ködben szabadabban tudsz mozogni. Kinek jutna eszébe agyhalott módon átfutni csak úgy a mezőn tiszta körülmények között? Senkinek! Azonban itt megteheted és ezt használd is ki. A járműveket azonban felejtsd el, hacsak nem létfontosságú (pl. nagyon messze vagy a zónától), hisz a hangjuk könnyen felfedheti a pozíciódat.

#5 Próbálj minél jobban láthatatlan maradni!

Bizonyára sokak játékstílusával ellenkezik az 5 percig fűben való fekvés, azonban ködös időjárás esetén ez akár a kulcs is lehet a győzelemhez. Használd ki a neked kedvező terepviszonyokat, tárgyakat. Persze nyugodtan átkapcsolhatsz Rambó módba is, de nem feltétlenül a legbölcsebb döntés, főleg nem ha a látótávolságod korlátozva van.

#5+1 Kerüld a magas helyeket!

Óvatosan a magasabban fekvő dombokkal, buckákkal! Miért is? Ködös időjárás esetén a magasabb helyen bujkáló játékos hátrányt élvez a többiekhez képest, lentről sokkal könnyebb kiszúrni a fenti játékost mint fordítva, hála a köd sűrűségének!

Ha ügyesen kombinálod ezeket a tippeket, akkor jelentősen megnövelheted az esélyeidet a győzelemre. Ti mennyire szeretitek a ködös időjárást?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva