Counter Strike

99%-ig biztos, hogy a következő ESL Majort már Brazíliában rendezik


A kérdés csak az, hogy mikor. De az EPL brazil döntőjének sikere után a szervezet egyértelműen ezt a helyszín támogatja.

A Brazíliában tartott sportesemények hiányosságai úgy tűnik az esportra nem vonatkoznak. Az higiéniai, infrastrukturális és közbiztonsági problémák sem tántorítják el a szervezőket. Az ESL ugyanis eltökélten támogatja egy brazil CS:GO Major ötletét.

Erről a ESL brazíliai üzletfejlesztési menedzsere beszélt:

Vagyis lefordítva a portugál szöveget: Az ESL képviselője brazil CS:GO Majort jelentett be.

Ez egyrészt igaz, másrészt egy kicsit nem, de mégis. A lényeg ugyanis az, hogy a bejelentés szerint, a következő Major, amit az ESL rendezhet, brazil helyszínt kap.

A kérdés csak az, hogy ez mikor valósul meg?!

Egyelőre ugyanis 2018 első Major tornáját jelentették csak be. A másodikról annyit tudunk, augusztus-szeptember környékén lesz. De lehet azt sem az ESL kapja, és csak 2019-ben valósul meg, a biztos brazil Major.

Az időpont tehát nem, de a helyszín 99%. Az EPL negyedik szezonjának döntője ugyanis, amit São Paulo tartott, minden várakozást felülmúlt. Sok néző, jó hangulat és rengeteg online néző. Ez persze nem is csoda. Általában két brutálisan erős brazil csapat is benne van a versenyek élmezőnyében.

Az SK folyamatosan, legutóbb megnyerték az EPICENTER döntőt, az ex-Immortals pedig a hírek szerint lassan visszatér a versenyekre:

Neymar lemarad a Majorról, NBA csapat vásárolhatja ki Hen1-éket – gamer.hu

Már az is megvan, mennyit kell fizetni a 3 játékosért. Egy Cleveland Cavaliers szintjén nem is vészes az összeg! Az Immortals Major döntős triója egyelőre még mindig csapat nélkül várja a folytatást.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva