Counter Strike

Nagyon hasít az új magyar lineup: CEVO Top16-ba jutott a Nice Gaming


A 2.5 millió forintos összdíjazású tornán a dobogó a cél a magyar ötösnek, első ellenfelük a bolgár Bpro. Interjú és a magyar közvetítés részletei:

A Nice Gaming a nyári ICL tornákon még Szarvasmarhával nyert LAN-t, azóta azonban már új ötödikkel hasítanak. Immáron ráadásul nemzetközi vizeken! A CEVO sorozat legmagasabban jegyzett bajnokságában Top16-ig jutottak, az összedíjazás 2,5 millió forint. Kemény ellenfelek bőven akadnak, elsőként rögtön meg is kapták a bolgár Bpro együttesét, a meccset a SpílerTV Twitch csatornáján élő magyar kommentárral kísérhetitek hétfő este.

“Alapvetően a cél a Top16-ba való bejutás volt mikor nekivágtunk, úgyhogy már most nagyon örülünk, hogy bejutottunk a playoffba! Hiszen mégis csak a legerősebb CEVO liga! De persze ha már itt vagyunk, a dobogóra is fel akarunk állni!” – árulta el a csapat céljait Sebi, a Nice Gaming kapitánya!

A dobogó felérne egy kisebb csodával, hiszen az európai csoportkör legjobbjai jutottak csak el idáig. De úgy tűnik az új lineup új erőt öntött a csapatba, így már nem csak a magyar mezőnyben, de a nemzetközi kupákon is meglehet a nagy áttörés.

“Erikkel jobb lett a csapat, ez nem kérdés. Úgy érezzük, hogy az ő játéka illik legjobban hozzánk, az eddig kipróbált ötödik emberek közül. Személyesen is jól kijövünk vele, rengeteget gyakorolunk, aktívak vagyunk a ligákban, és elég erős ellenfelek ellen praccolunk. Szóval igen, beindult valami.”

Első ellenfélnek viszont rögtön egy kemény próbatétel érkezik, a Bpro elleni Bo3, melyről élő magyar nyelvű közvetítést is láthattok majd hétfő este! De a srácok bizakodnak, szoros meccset várnak a találkozótól?

“Hogy van-e olyan, amiben egyértelműen jobbak vagyunk náluk? Hmm … Nálunk van egy profilkép HLTV-n, náluk egy sincs, ez számít? Viccet félretéve egyébként praccokon rendszerint jó meccseket játszunk a Bpro-val. Ismeri egymást a két lineup, szóval jó kis meccs lesz szerintem!”

Kívánjuk, hogy így legyen! De azért ha lehet, magyar győzelem legyen a végén srácok! A kiesés persze még nem tragédia, hiszen alsó és felső ág is van a rájátszásban, egy hiba tehát belefér. Reméljük csak később lesz rá szükség, és a hétfőn 20 órakor kezdődő meccset behúzza a Nice Gaming!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva