Counter Strike

40 játékos, összesen 23 országból! Sosem volt még ilyen színes egy Major kvali


2017 hivatalosan is a mix csapatok éve, négy újonc ország is kijuthat a Majorra. Kitalálod, melyik ez a négy?

A CS:GO eddigi 11 Major tornájára összesen 28 országból érkeztek játékosok. A teljesen egyértelmű nevek, mint Svédország, Dánia vagy Franciaország mellett persze alig ismert sztorik is.

Például India, a Dél-afrikai Köztársaság, vagy éppen Görögország!

Igen, ezek az országok is adtak már Major játékosokat a CS:GO-nak, bármilyen meglepő is a dolog. Természetesen a 2018-as ELEAGUE Boston Major alatt is lehetnek olyan országok, akik első ízben mutatják meg magukat. Ehhez az adott csapatnak persze túl kell élni a Major kvalit, ami nem lesz egyszerű.

Forrás: Reddit

A képen a Major kvalira kijutott játékosok nemzetiségét látjuk, hogy szám szerint hányan képviselik az adott országot. Ezek között négy olyan ország is van, akiknek még sosem volt Major játékosuk!

Nem spoilerezzük még el, próbáljátok mind a négyet kitalálni!

Megvan a tipp? Akkor lássuk!

Talán Indonéziát és Litvániát mindenki eltalálta, nem kifejezetten CS:GO országok. De a Major kvalin most egy-egy játékos révén ott lesznek. Előbbit BnTeT képviseli a TyLoo-ban, utóbbit Kvik a Quantum Bellator Fire CIS csapatában.

A másik két név, Kína és Törökország, ezek már meglepőbbek lehetnek. Pedig tény, egyik országnak sem volt még Major játékosa. Most a TyLoo-val 3 kínai srác is megcsinálhatja, a török pedig egy egész csapattal kijuthatnak, ha a Space Soldiers továbbmegy.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva