Counter Strike

Újabb döntőt bukott el a Virtus.pro, a Renegades meg eltörte a kupát örömében


A StarLadder i-League trófeája kb 2 percig maradt egyben a győztesek kezében. AZR a nagy emelgetés alatt csak eltörte valahogy.

Az ausztrál csapat történetének legnagyobb sikere zuhant a srácok nyakában Sanghajban. A Renegades sima 2:0-ra győzött a Virtus.pro ellen, amivel a legjobbkor vágtak vissza a lengyeleknek.

Forrás: HLTV

A csoportkörben ugyanis találkoztak már egy Bo3 keretében, de akkor pasháék simán lenyomták a Renegades ötösét. Ők pedig hol máshol álltak volna bosszút, mint a döntőben? Tökéletes befejezés, legalábbis nekik!

A VP számára már kevésbé, zsinórban második döntőjüket bukják el LAN-on. Szó se róla, a Renegades megérdemelte már ezt a kupát, hiszen egy DreamHack Winter 2. helyen kívül eddig semmit nem tudtak felmutatni 2 év alatt. Örültek is rendesen, egyesek talán egy kicsit túlságosan is:

Az ausztrál rögbijátékosra hasonlító AZR nemes egyszerűséggel letört egy darabot a serlegből. A győztesek kb két percig élvezhették a kupát. Nem baj, ha törött is, vissza már senkinek sem adják! Ez már az övék marad, megdolgoztak érte!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva