Counter Strike

Menő és kevésbé menő CS:GO tetkók: Dust2-től pashabiceps arcáig


Van aki kedvenc csapatának logóját, van aki egyenesen kedvenc játékosát varratja magára. Őrült tetoválásokban a CS:GO játékosoknál sincs hiány!

CS:GO-val kapcsolatos tetoválást sokféleképpen szerezhet az ember. A legmenőbb az, ha valaki saját karrieréből választ egy emlékezetes szimbólumot. Vagy egyenesen az ő lövéséről mintázott graffitit varratja magára. Így tett s1mple, coldzera és Zeus, valamint az egykori 1.6 legenda, mostani NiP menedzser HeatoN is!

A következő lépés, ha egy játékon belüli személyes kedvencet választunk, esport karrier nélkül. Ez pusztán rajongás, semmi több, például a kedvenc pályánk felé:

Forrás: HLTV

Van aki nem csak a játékért, de egy-egy csapatért van oda, nekik egyértelmű választás a kedvenc ötös logója! Érdemes úgy választani, hogy ne csak CS:GO csapatuk legyen, így többféle rendezvényen bevethető, mutatjuk:

Forrás: Reddit

Az már, hogy valaki ne a kedvenc csapatát, hanem egyenesen kedvenc játékosát varrassa magára, az egészen durva!

A legveszélyesebb módon viszont akkor lehet CS:GO tetkót szerezni, ha a haverokkal fogadtok. Ezt a változatot még a pashabiceps arcképnél is jobban ellenezzük, meg se forduljon a fejetekben hasonló, mint amit ezek a srácok műveltek:

Óvatosan a fogadásokkal, nehogy így járjatok – gamer.hu

Ez a srác pechére elbukta az 1v1-et, a probléma az, hogy fogadtak és magára kellett tetováltatnia e remekművet. Szegény deepfriedducks nem valami szerencsés, nem elég, hogy elbukta az 1v1-et, de még magára is kellett varratnia az egyik legröhejesebb CS:GO matricát, ami létezik. De ő tökös gyerek, szóval bevállalta a fenekére a tetoválást, sőt, még posztolta is a remekművet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva