League of Legends

Újdonság: Játékmód is érkezik a PROJECT skinek mellé!


Az Invázió mód sikerét meglovagolva a Project skinek is saját tematikus játékmódot kapnak.

A legújabb játékmód a Project skinek világába fog kalauzolni minket, ám nem éppen úgy, mint az Inváziónál, ez esetben ugyanis visszatérünk a már jól megszokott PvP formátumhoz.

Az új környezetet a Riot “Substructure 43”-nak nevezte el, Bandle City után ez a második olyan pálya, amit teljes egészében egy exkluzív esemény miatt készítenek el. (Persze valószínűleg rákerül majd a visszatérő játékmódok listájára.)

A feladat nem tűnik bonyolultnak, három a három elleni harcok lesznek, kizárólag lövész karakterekkel, power-upokkal. A felszedhető bónuszok “Overcharge-ot” eredményeznek, ami plusz statokkal látja majd el a csapatot, ráadásul az így megszerzett gyilkosságok több pontot fognak érni. A játékmód a Project: Overcharge nevet kapta emiatt.

(Forrás: surrenderat20.net)

A játékmódban játszható karakterek listája:

  • Ashe, Caitlyn, Corki, Draven, Ezreal, Graves, Jhin, Jinx, Kalista, Kog’maw, Lucian, Miss Fortune, Sivir, Tristana, Varus, Vayne, Xayah
  • Ingyenesen elérhetők (tehát nem kell hozzá birtokolni a karaktert): Ashe, Ezreal, Graves, Jhin, Kog’maw, Lucian, Tristana, Varus, Vayne, Xayah

A lövészkarakterek megkötését a Riot tovább fűszerezte a megvásárolható tárgyak megkötéseivel. Az Overcharge játékmódban nem fogunk tudni defenzív tárgyakat vásárolni, kizárólag agresszívan játszhatjuk majd a hőseinket. Mondjuk ez egyáltalán nem probléma, tekintve, hogy a játékot killekre játsszák, pontosabban killek után szerzett pontokra. A győztes csapatnak össze kell kaparnia 50 pontot egy menet alatt, ez vagy 50 darab sima gyilkosságot, vagy 10 Overcharge gyilkosságot jelent.

Mi is az Overcharge?

A pályán úgynevezett “Augmentation Fragment”-eket hordozó robotok fognak rohangálni, ezekből a Fragmentekből ha összeszedünk 5 darabot, Overchargeoljuk a csapatunkat 25 másodpercig. Lényegében az Overcharge egy buff, ami szinte minden adatot felturbóz egy rövidebb ideig. Az Overcharge hatása alatt álló csapat +60% mozgási sebességet, +30% töltési idő csökkentést, mindezeken felül +30% töltési idő csökkentés határt (tehát kitolható 45% fölé!), +1000 mana regenerációt per másodperc, valamint +25% karakterméretet kap. Ráadásul Overcharged módban a killek is 5 pontot érnek.

(Forrás: surrenderat20.net)

Természetesen itt is, mint a legtöbb módban, találhatók lesznek elszórva életerőt, vagy töltési időt csökkentő power-up mezők és a növények funkciójára emlékeztető struktúrák is.

Nagy vonalakban erről szól majd az Overcharge játékmód. Gyors és akció dús játékokra kell majd számítani, ahol egy pillanat nyugta sem lesz az embernek.

A játékmóddal érkező skineket is bemutatta a PBE-n a Riot, eddig Vayne, Vi és Jhin kapott hivatalos bejelentést.

PROJECT: Vi – 1350 RP

PROJECT: Jhin – 1350 RP

PROJECT: Vayne  – 1820 RP

A skinek és a játékmód megjelenéséről még semmi információt nem közölt a Riot hivatalosan, valószínűleg 1-2 frissítést még várni kell, bár reméljük nem lesz igazunk…

Nektek tetszik az új módozat?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva