Counter Strike

Ilyen lenne a PUBG és a CS:GO szerelemgyereke: a tökéletes agymenés


Ismét LICHTENSTEIN agyából pattant ki egy elmebeteg ötlet, ezúttal kényszer házasságot erőltetett a PUBG-re és a CS:GO-ra.

A szerzőre emlékezhettek már, nagyon komoly, vagyis inkább beteg dolgokat talál ki! A poén az, hogy meg is valósítja őket, általában CS:GO témakörben teszi mindezt! Itt a példa egy előző agymenésére:

Tec-250, PAWP és Molot-Off? Megvannak az utlimate CS:GO fegyverek – gamer.hu

LICHTENSTEIN videóival több mint valószínű, hogy találkoztatok már. Hozta a formáját ezúttal is, mik ezek a fegyverek?! Igencsak elborult agy kell egy ilyen videó elkészítéséhez, meg persze sok idő és kreativitás. Nézzük sorra, milyen cuccokat rakott össze emberünk: Nem a legjobb fegyver, de arra tökéletes, hogyha a csapat eco-zik és neked kicsit több pénzed van, ez az a fegyver, amire szükséged lesz.

Most azonban arra “próbált” magyarázatot találni, hogy mi lenne, ha összekevernénk a PUBG-t a CS:GO-val. A végeredmény magáért beszél! Az a motoros poén az elején már mindent visz, és ez még csak a kezdet! Megnézhetjük milyen lenne, ha elüthetnénk, vagy furikázhatnánk egymást kocsival a pályákon, vagy lenne energiaital a gyógyuláshoz!

Plusz azért valljuk be, hogy ti is szeretnétek egy PanMan-t magatok elé a tér közepén!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva