League of Legends

Egyensúly a köbön – Imaqtpie kőkemény 0.1 másodpercig volt életben!


Rájár a rúd Amerika egyik legkedveltebb streamerére, az új rúnákkal újból él az év eleji mém: "ADC in 2k17 LUL"!

Ha órák hosszat streamel az ember, akkor egyszer-kétszer képes “lencsevégre” kapni olyan akciókat, amik szabályosan meghökkentik az embert. Imaqtpienak most sikerült egy ilyet elkapnia, az ellenfél csapat Rengarja ugyanis annyira fed volt, hogy a pálya bármely pontján képes volt elpusztítani a lövészt.

Röhejesnek is mondható a jelenet, ugyanis a streamer éppen azt kezdte el ecsetleni a nézőinek, hogy mire van szükség ahhoz, hogy megmentsék a mérkőzést, s hogy hol fog segíteni a csapatának a feléledése után. A szürke képernyő ekkor vált újra színessé, ez azt jelenti, hogy Vayne újból a pályán, mehet is a nagytakarítás!

Pontosabban csak mehetne…

A képernyő ugyanis nem volt színes egy másodpercig sem, érkezett a Rengar, Vayne pedig újból a süllyesztőben találta magát. A játékos nem tudta olyan gyorsan a karaktere fölé rántani az egeret, mint amilyen gyorsan lecsapta az orgyilkos a démonvadászt. QT-nak beletelt pár másodpercbe míg felfogta mi történt.

Ugyan nem látni Rengar buildjét, mi egy Predator rúna + Duskblade tárgy kombót tippelnénk. Van még mit dolgozni a játék egyensúlyán, maradjunk annyiban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva