League of Legends

Kihalt a kreativitás – Fény derült a 6. Samsung Galaxy skinre?


Ambition eddig visszatartotta a vágyait, ám az Invennek adott interjújában elkotyogta, hogy melyik hősre szeretne skint kapni.

Történelmet írt a Samsung Galaxy idén. Csupán harmadikként jutottak ki régiójukból a világbajnokságra, ám a Kínában mutatott teljesítményük gyorsan feledtette a nézőkkel a szezonbéli helyezésüket. Olyannyira, hogy elsőként tudták elkaszálni az SKT-t egy internacionális döntőben, így a 2017-es világbajnok, egy hihetetlenül meggyőző teljesítménnyel az SSG lett!

Természetesen ők sem maradhatnak ki a “jóból”, a Riot Games nekik is készíteni fog egy, a világbajnokoknak járó skin-csomagot. Őket is, mint eddig mindenkit, megkérdezték, mely karakterekre szeretnék kapni a kinézetüket, elvégre ők dolgoztak meg érte, az a minimum, hogy azokra a karakterekre készülnek a skinek, amikre ők szeretnék. A döntő után nem sokkal, a Reddit tele volt pletykákkal a kért skineket illetően.

Az egyik legmegbízhatóbb forrás egy kínai bejegyzés volt, amit pillanatok alatt le is fordított az internet népe, így betekintést nyerhettünk a csapat kívánságlistájába.

A következők derültek ki a bejegyzésből:

  • Top – Cuvee – Gnarra kérte a kinézetet
  • Jungle – Ambition – A bejegyzés idején még nem döntötte el, hogy mit szeretne
  • Mid – Crown – Taliyah-t választotta
  • Bot – Ruler és CoreJJ – A Xayah, Rakan duót választotta
  • Sub – Haru – Rengart választotta

Az előzetes pletykákból tehát kaptunk 5 nevet a 6-ból, Ambition úgy volt vele, hogy még alszik egy párat a döntése előtt. A napokban adott egy interjút az Invennek, amiben végre megtörte a csendet.

Ambition legszívesebben Jarvan IV-t választaná magának.

Ugyan tisztában van vele, hogy a karakterre már létezik világbajnok kinézet (Fnatic), de szíve szerint őt választaná, mert úgy gondolja leginkább Demacia hercegének játékstílusa illik hozzá a leginkább. Azért valahol reménykedünk abban, hogy a Riot felülbírálja, vagy jobb belátásra bírja Ambitiont, ugyanis számtalan más ikonikus választás illik még a koreai játékos nevéhez, kár lenne “elpazarolni” egy ilyen lehetőséget egy újabb Jarvan skinre. Gondoljunk csak bele, Kha’Zix, vagy Sejuani milyen jól mutatna a Samsung mezében!

A szemfülesek azonban már észrevehették, a kreativitás hiánya a dzsungelből fakad. Ambition társa, a csereként szerepeltetett Haru is olyan karaktert jelölt meg választottjának, aki már rendelkezik világbajnok kinézettel, sőt, Rengar pont a Samsung Galaxy elődjének számító Samsung Galaxy White-nak készített kinézetcsokorban kapott helyet. Így Harunak sikerült egy olyan hőst választania, aminek már van Samsung skinje. Ha ezt átengedi a Riot, akkor ott valami baj van…

Ti örülnétek egy SSG Jarvan IV-nak, vagy jobb lenne, ha más mellett döntene végül a jungler?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva