League of Legends

Újdonság: Brutális Login videó és Splash Art-csomag érkezett a legújabb PROJECT skinekhez!


A Project: Hunters csapat rendesen magara tette a lécet, nem csak a modellek, de a Splash Artok is kiválóak lettek.

A legújabb Project csapat, a Hunters, megkapta bejelentkező videóját és Splasht Artjait a PBE-n, s az az igazság, hogy megérte rájuk várni. A Riot egy szinttel újból magasabbra pakolta azt a bizonyos lécet.

Egyre kevésbé éri meg a Gemstone-okkal viccelődni, ugyanis 2017-ben rákapcsoltak a tervezők és a fejlesztők, s a skinek, amik hónapról-hónapra megjelennek a League of Legends-ben, szabályosan lélegzetelállítók. A 10 Gemstone-ért kapható hőskinézetek ultra ritkának számítanak ugyan, de játékon belül jelen pillanatban nem adnak annyit, mint egy újabb 1350 RP-s hőskinézet. Igaz, az is benne lehet a pakliban, hogy az egyik lehetőség kifarmolható ingyen, míg a másik kizárólag valós pénzért lehet a miénk.

Korábban már írtunk az új Project kinézetekkel érkező nagy eseményről, ezúttal nem csak maguk a kinézetek borulnak futurisztikus köntösbe, egy egészen új játékmód is érkezik a skinekkel:

Újdonság: Játékmód is érkezik a PROJECT skinek mellé!

Nem csoda hát, hogy a Riot saját Login videóval készült, egy egészen nagyszabású Project patch fog érkezni, aminek meg kell adni a módját. Olyannyira meg kell, hogy a fejlesztők meg is adták, felkerült a League of Legends Youtube csatornájára a bejelentkező videó, s azt kell, hogy mondjuk, talán ennyire minőségi anyag még nem készült a játékhoz ebben a témában.

Közeledik a megjelenés, így nem csak egy bejelentkező videóval lettünk gazdagabbak, a tesztszerveren megjelentek ugyanis a skinek Splash Artjai, s ebben a kategóriában is könnyűszerrel pályáznak a legminőségibb alkotások díjára.

PROJECT: Jhin – 1350 RP

PROJECT: Vayne – 1820 RP

PROJECT: Vi – 1350 RP

Mostanában előszeretettel ad bónusz tartalmat a Riot az “early bird” vásárlóknak, s ez alól valószínűleg az új Project skinek sem lesznek kivételek. Legalábbis nagyon úgy tűnik, ugyanis saját töltőképernyő keretet kaptak az új kinézetek, ez pedig eddig csak azoknak járt, akik a skinek megjelenését követő meghatározott időn belül vásárolták meg a kinézeteket. Nem egy nagy extra, de azért bőven elég a villogáshoz.

PROJECT: Vayne – Töltőképernyő-kerettel

PROJECT: Jhin – Töltőképernyő-kerettel

PROJECT: Vi – Töltőképernyő-kerettel

Az új kinézetek november 22-én érkezhetnek, ez volt az a dátum ugyanis, amit a világbajnokság döntője alatt elsütött teaser videó végén olvashattak a szemfüles nézők. Ha másért nem, az új játékmódért biztosan megéri várni a napot!

Nektek tetszik az új Splash Art-csomag és Login videó?

Nyitókép: surrenderat20.net

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva