Counter Strike

Megmondtuk, vagy megmondtuk?! Két játékos kilépett a GODSENT-ből! De merre tovább?


Felállt a csapattól a GODSENT két legjobbja, kizárt, hogy ne csapjon le rájuk valaki. A kérdés csak az, ki bontja meg kezdő ötösét a kedvükért?

A dupla csere várható volt, pár napja ugyanis már suttogtak dennis és Znajder távozásáról. Sőt egyesek már arról is pletykáltak, merre tart a páros:

Dupla cserét rebesgetnek a NiP-nél: visszavonul f0rest és GeT_RiGhT? – gamer.hu

A svéd forgatás ismét ott lóg a levegőben, ezúttal a NiP és a GODSENT lehet a két főszereplő. A fnatic szekere nem megy rosszul mostanában, online nagyon beton a csapat, LAN-okon egyelőre még nem villantottak. De friss még ez az ötös, van idejük a Majorig is, úgy tűnik arrafelé minden rendben.

A GODSENT végül maga tette közzé a hírt, miszerint igazak a két távozóról szóló híresztelések:

Ezzel teljesen egyértelmű válik, hogy a GODSENT nem mostanában fog elindulni fölfelé a lejtőn. Több, mint valószínű, hogy visszahívják a cserepadról pronax-ot, hoznak mellé egy fiatal tehetséget és kezdődhet minden elölről.

Természetesen a lecserélt játékosok is megszólaltak az ügyben:

“Semmi szervezettség nem volt a játékunkban, így szép lassan mindenki elvesztette a motivációját. Egyedül a LAN-okon tudtam felpörögni, a többi nettó kutyasz*r volt idén. Az utóbbi időben már csak az járt a fejemben, hol folytassam, a GODSENT-ben nem láttam sok jövőt.” – írta Znajder

“A GODSENT játékstílusa tökéletes ellentétje annak, ahogy én gondolkodok a CS:GO-ról. Nincs se struktúra, se fegyelem, se csapatjáték. Ezt egy FaZe vagy SK megengedheti magának, de annyira azért nem vagyunk jók. A magam részéről biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal többet tudnék mutatni egy ötösben, ahol megvan a szükséges szervezettség!” – fogalmazott dennis

Ketten tehát mennek, a helyükre egyelőre pyth és hampus érkezett, előbbi állandó tagként, utóbbi csak beugróként. Dennis és Znajder karrierét boncolgatva, választási lehetőségben éppen nincs hiány, több forgatókönyv is létezik arra, hol folytatja majd a páros:

  • Ott a NiP, akik most szépen mentelnek az IEM Oakland alatt, de mégis élénken érdeklődnek a szabbadá vált pár iránt.
  • Ott az OpTic, akiknek nem annyira megy a játék, dennis ráadásul volt már nemzetközi mix tagjával eredményes. Egy HS-dennis csere bőven kinézhet, de lehet a mixwell-Znajder is összejön.
  • Znajder anno sokat játszott a HellRaisers színeiben, lehet megint megjön a kedve egy kicsit a CIS régióban körülnézni.
  • Lassan megint összejöhet egy EU válogatott kizárólag szabad ügynökökből. Znajder és dennis mellett szabad préda még kioShiMa, a dignitas frissen eleresztett játékosai és Maikelele is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva