Overwatch

Ez szép volt, Blizzard: díjat neveztek el INTERNETHULK-ról


Gyönyörű gesztus az elhunyt sztár emlékére az Overwatch League kapcsán.

Szomorú hír járta be egy hete az Overwatch-közösséget, amikor is kiderült: 30 éves korában meghalt az Overwatch-esport egyik meghatározó alakja, Dennis Hawelka – vagy ahogy a többség ismerte: INTERNETHULK.

Gyászol az Overwatch-világ: 30 éves korában elhunyt INTERNETHULK

A közösséget és a volt csapattársakat érthető mód megrázta a hír, rengetegen búcsúztak könnyek között a sokak által kedvelt játékostól és edzőtől. Nemrégiben pedig a Blizzard is közzétett egy bejegyzést az Overwatch League hivatalos oldalán, melyben így köszöntek el Dennis-től:

“Az esport-világ számára Dennis sokkal több volt, mint egy kiváló játékos és coach – ő egy barát volt, egy bizalmas, olyasvalaki, akitől az emberek tanácsot és útmutatást kértek. Nyitott a körülötte lévők felé, majd bevonzotta és felépítette őket. Nemcsak a kompetitív Overwatch alapjait segített lefektetni, de sokak életét is megváltoztatta egyben, a játékon belül és kívül is.”

A szép üzenet csak a kezdet, egy gyönyörű emléket is állítanak Hulknak: létrehozzák a Dennis Hawelka Awardot. Ezt a díjat az egyes Overwatch League-szezonok végén fogják kiosztani, méghozzá mindig annak a játékosnak, aki a leginkább pozitív hatással van a közösségre. INTERNETHULK persze nem pótolható, de talán ez a cím ösztönzi majd a leendő győzteseket arra, hogy betöltsék a Dennis által hátrahagyott űrt.

Jár a dicséret a Blizzardnak, ez nagyon szép gesztus volt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva