League of Legends

A Predator lehet Junglerek titkos fegyvere, íme három hős akit az egekbe tápol


Az új rúnák egyike legerősebbikének tűnik a Predator! Néhány hősnél egészen elképesztő dolgokra képes, lássunk is rögtön hármat közülük:

A Predator-t használó Junglerek eddig elég jól teljesítenek az előszezon alatt, ami leginkább annak köszönhető, hogy néhány hősnek pont erre a Keystone-ra van szüksége ahhoz, hogy kiteljesedjen. Warwick például akkora mértékű mozgási sebességre tehet szert a Predator segítségével, hogy minden gankje szabályosan halálossá válik!

Image result for fast lol warwick

Megmutatjuk, miért jó a Predator, s azt is, hogy mely hősöknek a legajánlatosabb:

A legjobban működő Predator rúnaoldal:

Így néz ki tehát egy általános Predator rúnaoldal. Lényege a rengeteg speed boost, ami segít, hogy könnyebben mozogjunk az ösvények között, így a pálya minden részén ott tudunk lenni relatíve gyorsan. Ez általában az orgyilkos dzsungeleseknél a leghasznosabb, illetve azoknál a hősöknél, akiknek céljuk, hogy minél közelebb maradjanak az ellenfeleikhez.

Hősök, akiknél a legjobban működik a Predator:

 Kha’Zix

  • Ezzel a rúna oldallal minden ösvényt az uralmad alatt tarthatsz, hatalmas early game nyomást helyezve az ellenségre.
  • Először az R képességedre használd az Evolve-ot, mert az még több mozgékonyságot biztosít számodra és tökéletesen kombózik ezekkel a rúnákkal!
  • A Predator, az ulti, valamint Kha’Zix ugrása segítségével könnyedén elkaphatsz bármilyen ellenséget, ha egyszer utolérted őket, akkor pedig a hős óriási sebzése ellen már nem lesz mit tenniük!
  • Kha’Zix-nak érdemes Sudden Impact-et vinni a  Cheap Shot helyett, mivel az ebből kapott Lethality elengedhetetlen Kha-nak!

Udyr

  • Elsőre a Tiger Stance-t (Q) maxoljuk, mivel az ebből kapott sebzés plusz a Predator egy gyilkos kombót eredményez!
  • Az early gankek nagyon fontosak! Az Udyr gankeket nagyon nehéz levédeni, így mindenképpen alkotni kell vele a játék elején. A sok CC-vel rendelkező társaink ösvényét célozzuk a biztos sikerért!
  • Fontos a split push! Udyr gyors wave clear lehetőségei és sebessége miatt az egyik legjobb split pusher a játékban.

Warwick:

  • A Predator plusz Warwick W hihetetlen movement speedeket eredményezhet! Ha látod, hogy valaki túl messzire merészkedett a tornyaitól, minden nehézség nélkül azonnal levadászhatod.
  • Ha a Predatorral együtt használod Warwick R képességét, akkor az olyan gyors lesz, hogy szinte lehetetlen kikerülni.
  • A rengeteg plusz mozgási sebesség segítségével próbálj az összes ösvénynek segíteni és szedd le a sárkányokat amint lehet, a passzívod az egyik legjobb sárkányölővé tesz a korai szakaszban!

Bátran ajánljuk, hogy használjátok Ti is a Predatort, mert elképesztő hasznos és szórakoztató Keystone!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva