Counter Strike

Világra szóló siker vagy újabb csalódás: a GameAgents WESG esélyeit elemeztük


Nem lesz könnyű dolguk a srácoknak, de hiszünk benne, hogy meg tudják csinálni! WESG előzetes a GameAgents szemszögéből!

Kihirdették a jövő heti 2017-es World Electronic Sports Games európai LAN döntőjének menetrendjét, illetve csoportjait. De mielőtt lelőjük a poén, tisztázzuk a legfontosabbat:

Aki kijut a csoportodból, az ott van a kínai döntőn, ahol 1,5 millió dollár a tét.

Egyszerűnek hangzik, megcsinálni már annál nehezebb! Gabessonék ötösét, ugyanis talán az egyik- ha nem a legerősebb csoportba sorsolták, nem lesz egyszerű kiverekedniük magukat a csoportból. Hogy kik is vannak ott, a C csoportot ajánlom figyelmetekbe:

forrás: hltv.org

Igen, jól látjátok, mintha egy Major csoport lenne, de kajakra! Ott van az EnVy és a Virtus.pro, ami már önmagában brutál! Aztán a belgák ScreaM-mel kiegészülve és az oroszok a Doisa, seized, electronic, WorldEdit és flamie felállásban. De fontos tudni, hogy minden csoportból 3 csapat jut ki! Úgyhogy a GA-nak a toppon kell lennie, és csapatként kell megverni a mixként érkező ellenfeleket!

Nem szabad belemenni a fölösleges agresszív 1v1-ekbe, nem szabad indokolatlanul kinézegetni minden spotra, értitek! Nem szabad hagyni, hogy piti hibákon múljon az egész. Skillben simán ott vagyunk, legfeljebb tapasztalatból van kevesebb, ezt viszont összeszokottsággal pótolhatják a srácok!

Barcode nélkül folytatja a Game Agents, már meg is van az új ötödik – gamer.hu

A WESG európai döntőjére készülő magyar lineup cserére szánta el magát, Barcode nem utazik Barcelonába! A Game Agents már javában készül WESG döntőre, a nagy ráfeszülésben aztán hirtelen még egy cserét és egy analystot is beújítottak a csapat mellé! Barcode teljesítményével ugyanis nem volt elégedett a csapat egy része, így cserére szánták el magukat.

De egyébként is, minek ide tapasztalat, a VP ingadozó teljesítményét is simán meg lehet fogni, vagy ha megvadulnak a magyar srácok esély nincs ellenük. Mostanában Zennek jól megy a szekér, aki új játékosként került a keretbe. A legutóbbi Nexus elleni meccsükön is 29:11-be lőtte magát, akiket ősszel 2 meccsen sem tudtak megverni Flash-ék. Alább láthatjátok a pénteki menetrendet, ahol a GameAgents először kapcsolódik majd be a buliba, reméljük a hétvégén is játszanak majd a fiúk:

forrás: hltv.org

Magyar közvetítés

Alap, hogy egy ilyen eseményt nem hagyunk ki! A meccseket a Spíler TV twitch csatornáján nézhetitek majd, illetve tudósító csapatunk Hemivel az élen a helyszínről is szállítja majd az interjúkat, érdekességeket és mindenféle jót!

Érdemes lesz tehát figyelni oldalunkat az exkluzív tartalmakért!

Díjazás

  • 1. hely – $40,000 + spot a WESG Global döntőn
  • 2. hely – $20,000 + spot a WESG Global döntőn
  • 3. hely – $10,000 + spot a WESG Global döntőn
  • 4. hely – $6,500 + spot a WESG Global döntőn
  • 5-8. hely – $4,000 + spot a WESG Global döntőn
  • 9-12. hely – spot a WESG Global döntőn

Esélylatolgatás

  • Virtus.Pro: Mindig is ingadozó volt a teljesítménye a csapatnak, a fix meccseket általában elbukják, a lehetetlent megnyerik. Azonban LAN-on, ahol nagyobb a pénz és a reklám, jól szokott menni a játék a lengyeleknek. Ha rossz napjuk van, el lehet őket kapni, de akkor feszesen, hiba nélkül kell hozni a köröket.
  • EnVyUs: Őket sem a mindent hozó, stabil csapatok között szokták emlegetni, megesik, hogy beüt a karch és -mint tudjuk- egy gyors BO1-ben bármi lehetséges. Ráadásul ugye itt van egy beugró, ScreaM helyett kioShiMa játszik.
  • Russia: Személy szerint tőlük félek a legjobban, pedig abszolút mix. Félelmet nem ismerő együttes, nehéz lesz rajtuk fogást találni, fiatalok és tettre készek.
  • Belgium: Ők talán a legkönnyebb ellenfél, hiába van ott a headshotmachine, ez attól még egy mix. Mindenki máshol játszik, csupán erre az alkalomra összerakott lineup, szóval bármi megtörténhet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva