Counter Strike

Láttunk már rengeteg hibát a CS:GO-ban, de ez most megint valami új


Mixwell kezében az az M4A4 biztos még a gyémántnál is keményebb anyagból van, ha így átüti a téglafalat. Viccet félretéve, ez már megint mi?!

Már megszoktuk, hogy a CS:GO-ban gyakran előfordulnak a fizikát meghazudtoló mozdulatok. Vagy bosszantó hibák, amikkel nem tudunk mit kezdeni, hozzá kell szokni és kész.

Mutatjuk három eddigi kedvencünket!

Előfordul, hogy egy-egy fejlövés után a modell egészen egyszerűen kirepül a pályáról.

A molotov tüze, ha mozgás közben öli meg a játékost szintén csoda dolgokra képes.

És akkor ott van még az ajtón átdobható gránát. Nem is értem miért nem nyomják profi meccseken?

Most ismét kaptunk egy kis ízelítőt a fizika megszégyenítéséből és a kivédhetetlen hibákból. Ráadásul egyszerre! Nem olyan feltűnő mint a többi, nem olyan broken, de kellőképpen szét tudja rombolni a nagy műgonddal felépített kört.

Inferno-n ugyanis az elég hosszú fegyverek valamiért átlógnak lerakó falán.

Ráadásul egy alap poziban, ahova rengetegszer bújnak fel a CT-k. Ha tehát a Terror csapat elég türelmes, a CT-k pedig figyelmetlenek, ingyen juthatnak infóhoz. Ez történt az SK vs. OpTic meccsen is, bár nem vagyunk benne biztosak, hogy FalleN észrevette a dolgot.

Az viszont biztos, hogy a túloldalról érkező coldzera csak ezt a pozit tartotta a lerakó elfoglalásánál. Bár ugye beszéltünk, hogy ez egy nagyon alap hely, azért megnéznénk szemkamerán keresztül, hogy FalleN odanézett-e?

Napi jó tanácsunk tehát, hanyagoljátok ezt a pozit egy ideig! Ha pedig ide bújtok, eszetekbe se jusson jobbra fordulni M4-essel, vagy AWP-vel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva