Counter Strike

2 év alatt 29 kill LAN-on? Hát ezért nagyon megérte betenni a játékba!


Az R8 Revolverrel annyi frag esett LAN-on a megjelenése óta, mint amennyit coldzera lő az AK-val egyetlen meccs alatt!

2015 december 8-án jelent meg, de annyira durva volt, hogy 2015 december 10-én már nerfelték is. Azóta pedig szó szerint használhatatlan az R8 Revolver. Kevés a sebzés, alacsony a fire rate és nincs hozzá elég lőszer sem.

3 ötlet arról, hogyan lehetne visszahozni a Revolvert a sírból – gamer.hu

Mindenki tudja, hogy a nerf óta használhatatlan az R8. Pedig lenne rá mód, hogy újra tombolhasson! A legutóbbi pisztoly update során a Revolver árát levitték ugyan egy százassal, de még így sem harapnak rá az emberek. Miért is tennék, ha lényegében a használhatatlan szinten áll a fegyver?

A HLTV első emberének, Petar Milovanovic-nak hála pedig most azt is megtudhattuk, amit eddig csak sejtettünk. Hogy a profi mezőny LAN-jain totálisan mellőzik a játékosok!

Egyedül allu és Snax mutat nem túl élénk, inkább minimális érdeklődést a fegyver iránt, a többiek lehet azt se tudják, hogy létezik.

Megnéztük, az elmúlt két évben a HLTV statisztikái szerint 405 LAN verseny zajlott, ennyi esélye lett volna a játékosoknak embert ölni a Revolverrel. De ha csak 29 alkalommal sikerült, akkor nem kellene csinálni valamit ezzel a fegyverrel?

Vagy erősítsék meg, vagy vegyék ki a fenébe és csináljanak helyette egy normálisan használható pisztolyt, mert ez így tényleg semmire nem jó!

Ezek után tényleg a CS:GO történelem egy apró darabkájának tekinthetjük NEO mutatvánáyt az EPICENTER döntőben. Snax Revolverével ugyanis nem csak fraget lőtt, de kört is hozott! Simán lehet, hogy a 29 Revolver killből ez volt az egyetlen, ami kört ért a csapatnak:

Snax nagyon röhögött: a döntőben Revolverrel hozott kört a Virtus.pro – gamer.hu

Még hogy játszhatatlan a Revolver? Az a fegyver, amivel az EPICENTER drámai döntőjében kört lehetett hozni, az igenis hasznos. Egy körig legalábbis. Az EPICENTER döntő rég nem látott izgalmakat hozott a monitorokra, a Virtus.pro vs. SK döntőt elnéztük volna Bo7-ben is. Sajnos csak Bo5 volt, de szép jelenetekben nem volt hiány.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva