PUBG

Már a Pubg skinekkel is zajlik a szerencsejáték!


Pont most, hogy a CS:GO szerencsejáték oldalak kezdtek eltűnni, előkerültek a hasonló, azonban PUBG tárgyakkal működő oldalak!

Mivel a Valve úgy gondolta, hogy a CS:GO szerencsejáték oldalak veszélybe sodorhatják a céget, így sorra tiltották meg nekik a játékbeli skinek használatát! A PUBG azonban szintén a Steam piacot használja, így az itteni skinekkel is elkezdődött ugyanez!

Image result for csgo gambling

Ezeken az oldalakon a játékosok feltehetik valamelyik játékbeli tárgyukat, amit valamilyen online szerencsejáték (rulett, blackjack, érmefeldobás, vagy sorsolás) után vagy az eredeti értéknél többet érő cuccokat kapnak vissza,  vagy legtöbbször elveszítik a tétet!

A dolog jogilag nehezen elbírálható, hiszen nem közvetlenül pénzben fogadnak a játékosok, hanem skinekben,  ezeknek viszont a Steam piacán valós pénzben kifejezhető értékük van!

A legtöbb skin nem ér túl nagy összeget, van azonban egy két ruhadarab, ami általában több száz dollárért cserél gazdát a piacon, így általában ezeknek a skineknek a képeivel tökéletesen lehet reklámozni ezeket az oldalakat egy-egy videósnál vagy streamernél!

Image result for pubg bandana price

Egyelőre nem tudni, hogy a Bluehole fellép-e az ilyen oldalak ellen, de ez abból a szempontból mindenképp aggasztó, hogy ezzel a gyerekek illetve az olyanok akiknek eddig semmi köze sem volt a dologhoz is könnyen bekapcsolódhatnak a szerencsejátékba!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva