Fifa

40/40, tökéletes hétvége! A továbbjutás küszöbén molnargabo


Nagyon közel áll a magyar játékos ahhoz, hogy kijusson a FUT Champions Cup versenyre.

Nemrégiben már olvashattatok molnargabo-ról, aki ezekben a hetekben azért küzd, hogy ott lehessen a FIFA 18 Global Series első lépcsőfokának számító FUT Champions Cup versenyen. Ehhez első körben a FUT Champions Weekend League-ben kell bizonyítania, ahol négy hétvégén keresztül összesen 160 meccset kell lejátszania.

Az első két hét igen jól sikerült Gábornak, hiszen mindössze négy vereséget szedett össze, így 76/80-as összesítéssel az 50. helyről várhatta a folytatást. A mostani hétvége azonban még ennél is jobban zárult!

Igen, jól látjátok: molnargabo tökéletes, 40/40-es mérleggel zárta a legutóbbi Weekend League-et, ami azt jelenti, hogy a magyar játékos nagyon közel került a továbbjutáshoz. Előzetes számításai szerint 150 győzelemmel már meglehet a kvalifikáció, vagyis még egy 34/40-es utolsó hétvégével is összejöhet a kijutás a nagy versenyre. Eddigi eredményei alapján nincs miben kételkednie gabónak!

A nagy feladat, az utolsó 40-es adag persze még hátra van, ami még az ő szintjén sem lesz egyszerű menet, de bízunk benne, hogy sikerül átugrania az álomhatárt a magyar játékosnak, és így molnargabo ott lehet majd a 64 legjobb FIFA 18 Xbox One játékos között a januári tornán. Minden erőnkkel szurkolunk majd azért, hogy így legyen!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva