Counter Strike

RiP TACO: az SK supportot csinált belőle, rá sem lehet ismerni


Az IEM Oakland újabb érvet adott a TACO-t lehúzó közhangulatnak, sokan már szívesebben látnák a csapaton kívül, mint a kezdőben.

2017 nem TACO éve, ez mostanra már tuti! A 22 esztendős entry fragger számára semmi nem jön össze mostanában, például azért, mert újabban support poziban használják. Végig coldzerát segíti, gránátokat dob neki, kíséri és támogatja mindenben. Ezzel pedig a csapat legnagyobb visszaesését produkálja egyéni teljesítményben.

Forrás: HLTV

Tisztán látható, hogy 2016 második felében alig fordult elő, hogy átlaga 1.00 alá menjen. Ezzel szemben 2017 első felében már inkább az volt a ritka, amikor 1.00 fölé jutott!

Ez persze magyarázható a jobban és rosszabbul elsült versenyekkel, illetve az egyéni képességbeli különbségekkel is. De ha összevetjük TACO és coldzera 2017-es teljesítményét, tisztán látszik a különbség.

Forrás: Reddit

Coldzera elkezdte az évet 1.3-as értékkel, 1 alá sose ment, és mostanra boltz érkezésével megint ezt a szintet hozza. TACO 0.9-el kezdett, alig ment 1 fölé és saját év eleji formáját is alig tudja már tartani. Inkább áll 0.8-ra boltz érkezése után.

De a legdurvább az, hogy azokon a versenyeken, ahol az SK egyébként jól szerepel, ő mégis láthatatlan tud maradni.

EPICENTER döntőig jutottak, a csapatból mindenki 1.1 fölött volt, TACO 0.9-el zárt. Az IEM Oakland alatt elődöntőig mentek, mindenki 1 fölötti értéket kapott a végén, TACO 0.85-öt.

Forrás: HLTV

TACO az egész oaklandi torna 4. legrosszabb playere lett, pedig az elődöntőig jutottak. Még a TheMongolz-ból is voltak hárman, akik jobb teljesítményt nyújtottak. Pedig ők 1 nyert meccsel estek ki a csoportkörben! (Mondjuk az is durva, hogy Xizt ott van az utolsó 10-ben, ez tény!)

A torna alatt 10 mapból 8-szor volt ő a csapat legkevesebbet fragelő játékosa. TACO 149 killjével szemben még boltz, az új fiú is 183-ig jutott. FalleN 205, fer 223, coldzera 243 ugyanebben a mutatóban. TACO K/D aránya 0.78 volt, boltz ugyanitt 0.98-ot hozott, a többiek mind 1.1 fölöttit.

Forrás: HLTV

A brazil játékos tehát vagy beletanul a mostani stílusba és alkalmazkodik a mostani felálláshoz, vagy hamarosan kiteszik. Az SK-nál ugyanis láttuk, ha valaki nem illik ide, mint felps, annak rövid úton ajtót mutatnak. Az pedig, hogy visszamenjen entry-be, szinte kizárt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva