League of Legends

Ennyire jól még nem promótált eseményt a Riot, mint most!


A legújabb Project: Hunters esemény nagyot fog szólni. Már akkor is, ha csak fele annyira minőségi, mint a videók, amivel reklámozzák!

Idejét nem tudjuk mikor szólt ekkorát egy League of Legends-es játékon belüli esemény. A legújabb PROJECT kinézetek reklámjával nem spórolt a Riot, a világbajnokság óta folyamatosan tolják ki a közösségi megosztókra a kinézetekkel, valamint a kinézetekkel érkező vadonatúj játékmóddal kapcsolatos anyagokat.

Karnyújtásnyira a PROJECT: Hunters csapat megjelenése, a Riot a League of Legends LIVE koncerten november 22-t jelölt meg megjelenési dátumként, ez pedig a holnapi nap. A 7.23-as frissítéssel meg is érkeztek az új termékek és játékmód a kliensbe, már csak a dátum eljövetelére várunk, hogy a Riot élesítse azokat.

Újdonság: Új Project skinek érkezhetnek?!

Két napon belül két teljesen új videóval kívánta megindítani a nyálelválasztását a játékosoknak a kiadó, s mi tagadás, szerintünk sikerült nekik. Az egyik egy teljesen új, animált előzetes, ami a három Hunter kinézetről szól, a másik pedig egy, a játék motorját kihasználó esemény előzetes. A második videóban benne van minden, amire számíthatunk a Project: Hunters eseményen, kinézetek, játékmód, küldetések és azok jutalmai.

A játékmód egészen kreatívnak tűnik, egy 3 a 3 elleni, kizárólag lövészeket megmozgató kill-fiesta lesz. Itt most nem lesz helye az “ADC in 2k17” mémnek!

Az esemény november 22-én lesz elérhető!

Ti várjátok már az új tartalmakat?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva