Counter Strike

Új mezben feszít a GameAgents Barcelonában, ebben lépnek pályára a Virtus.pro ellen


A WESG európai döntőjére új névre szóló mezeket csináltatott magának a magyar csapat. A pénteki játéknap előtt belestünk a fotózásra.

A WESG európai döntője hamarosan kezdetét veszi Barcelonában (részletes infók ITT). A 20 kijutott csapat között, pedig a magyar GameAgents is pályára lép majd. Az eseményt négy napon keresztül magyar közvetítéssel is figyelemmel követhetitek, illetve helyszíni bejelentkezéseket is láthattok majd.

A magyar csapat már szerdán megérkezett, elfoglalták a szállást és gyönyörködtek egy kicsit a luxusban, ami fogadta őket.

Na meg a kilátásban is természetesen, hiszen Barcelona egyik legtrendibb konferenciahotelét bérelte ki a WESG az alkalomra.

Ez után a nap zárásaként egy kis fotózás várta a csapatokat, ahol mezeikben pózoltak a kamerának. A GameAgents új kollekcióval érkezett, mindenkinek névreszóló mezt készítettek a szervezet, erre az alkalomra.

A szervezőktől ráadásul egy aprócska ajándékot, egy magyar zászlót is kaptak FLASH-ék, reméljük sok győztesen megvívott meccs utáni boldog lobogtatásban lesz része pénteken!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva